“PASAJ MALL” – LIBRĂRIA HERTZOG

Distribuie pe:

Un grup de oameni inimoși, în frunte cu fondatorul revistei, Radu Iațco, redactor-șef Daniil Iațco, redactor-șef adjunct Horațiu Semarșan au scos nr. 1 al revistei “Pasaj Mall”, care se vrea o oglindă a celor care scriu zi de zi.

În numărul 1 îl găsim pe Mircea Arieș, scriitor care a scris despre Deda din județul Mureș; pe Aneta Beatrice Filip, autoarea mai multor cărți și care a fost premiată de mai multe ori. Este prezent și Gheorghe Vințan, traducător și poet; târgumureșeanca Angela Fanea Macarie, care a publicat trei volume. Pentru cel de-al treilea volum intitulat “Lumini din umbră” a fost premiată cu premiul juriului la Festivalul Național – Colocviile George Coșbuc de la Bistrița-Năsăud. Cei care au fondat revista nu l-au uitat pe Leo Butnaru, poet, prozator, traducător, istoric literar din Republica Moldova.

Revista se încheie cu scriitori celebri văzuți de caricaturiștii lumii și apoi cu Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureș, de președintele acestei filiale, Mircea Dorin Istrate, Geta și Viorel Fluture cu volumul “Lăutarul de pe muntele alb” – povești pentru copii.

MARIN CĂLDĂRARIU

Lasă un comentariu