ÎN ATENȚIA PARTICIPANȚILOR LA TRAFIC! Restricții de circulație în Târgu-Mureș, în perioada 23-26 iunie

Distribuie pe:

În cadrul celei de-a 25-a ediții a Zilelor târgumureșene, Primăria Târgu-Mureș a pregătit, alături de asociații culturale, o ediție spectacol a Zilelor, cu momente deosebite în locații inedite.

În vederea bunei desfășurări a evenimentelor, menționăm că vor exista unele restricții de trafic, după cum urmează:

ÎN ZONA CENTRALĂ: * Strada G. Enescu: Acces auto interzis din data de 23 iunie, ora 17.00 - până în 27 iunie, ora 6.00;

* În zona centrală, începând cu data de 24 iunie, ora 18.00, se va restricționa traficul rutier în Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, str. Artei, str. Bolyai, str. Bartók Béla, str. Primăriei, str. Tușand, până în data de 27 iunie, ora 6.00.

ZONA CETĂȚII TÂRGU-MUREȘ: Parcarea din Piațeta Cetății - Accesul autovehiculelor este interzis - din data de 22 iunie - ora 6.00 - până în data de 27 iunie, ora 9.00;

Rugăm participanții la evenimentele festive programate în incinta Cetății să țină cont de restricțiile adoptate și să identifice alte locații pentru parcarea autoturismelor, în așa fel încât programările pentru oficierea căsătoriilor să nu sufere decalaje.

Facem un apel, pe această cale, conducătorilor auto să evite parcarea autoturismelor pe străzile Enescu, Bolyai, tocmai pentru a nu îngreuna desfășurarea evenimentelor programate în cadrul sărbătorii orașului.

Lasă un comentariu