13 IULIE, ZIUA NAȚIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN

Distribuie pe:

Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) - organismul profesional care gestionează profesia contabilă în țara noastră - organizează, azi, 13 iulie 2022, cea de-a XVIII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român (ZNCR).

Este al 18-lea an în care evenimentul aduce în prim-plan profesia contabilă din țara noastră, subliniind importanța acesteia pentru mediul economic, pentru societate. Business... reloaded. Rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor este tema care va fi dezbăbută în cadrul celui mai important eveniment din România dedicat profesiei contabile, desfășurat sub sloganul Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!

în deschiderea evenimentului au fost transmise mesajele Consiliului superior al CECCAR și al Consiliului filialei. Evenimentul a continuat cu mesajele reprezentanților instituțiilor și autorităților publice, ale mediului de afaceri și ale mediului educațional.

Ziua Națională a Contabilului Român reprezintă și un prilej de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați, premiindu-i pe aceștia în cadrul Topului local al membrilor CECCAR la nivelul fiecărei filiale a Corpului. Sunt recunoscute, astfel, performanțele societăților de expertiză contabilă și de contabilitate, precum și ale experților contabili și contabililor autorizați, în semn de apreciere a contribuției acestora la dezvoltarea profesiei și a mediului de afaceri, în interes public.

Partenerii noștri media au fost prezenți în programul evenimentului distribuit participanților, pe paginile oficiale de Facebook și Linkedln ale CECCAR și pe contul de Instagram.

Președintele Consiliului filialei, Conferențiar universitar dr. SAVU LUCIAN

Lasă un comentariu