AMBIȚIA LUI MIRCEA LUCESCU!

Distribuie pe:

Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a învins, miercuri, în deplasare, formația Fenerbahce Istanbul, scor 2-1, după prelungiri, și s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Pentru Dinamo Kiev au marcat Buialski (57) și Karavaev (114). Golul echipei Fenerbahce a fost înscris de Szalai, în minutul 89. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Alte rezultate ale meciurilor jucate miercuri: Bodo/Glimt (Norvegia) - Linfield Belfast (Irlanda de Nord) 8-0 (0-1 în tur), Malmo FF (Suedia) - (+) Zalgiris Vilnius (Lituania) 0-2 (0-1 în tur).

LASZLO BALINT, AVERTIZAT CĂ NU TREBUIA SĂ MEARGĂ LA UNIVERSITATEA CRAIOVA: ROTARU E UN BECALI LA O SCARĂ MAI MICĂ!”

Laszlo Balint (43 ani) încă nu a obținut prima victorie la Universitatea Craiova.

Vara aceasta, Universitatea Craiova a renunțat la serviciile lui Laurențiu Reghecampf (46 ani), din cauza faptului că antrenorul nu a adus Cupa României în Bănie, și l-a numit pe Laszlo Balint în locul acestuia.

Doar că, în primele 3 meciuri pe banca oltenilor, antrenorul nu a reușit să obțină victoria. A înregistrat 3 rezultate de egalitate: 2-2 cu Sepsi OSK, 1-1 cu Vllaznia, în turul 2 preliminar Conference League, și 1-1 cu U Cluj. Iar Dinu Gheorghe este de părere că Balint nu trebuie să semneze cu Universitatea Craiova, relația cu Mihai Rotaru și presiunea publicului fiind principalele argumente.

DINU GHEORGHE: BALINT A GREȘIT CĂ A MERS LA CRAIOVA! E GREU DE LUCRAT ACOLO!”

“Care sunt jucătorii ăia mari la Craiova, care să îi poată pune pumnul în gură lui Balint? Cine? O gașcă care să spunem că e nemulțumită, dar nu văd niciun jucător la Craiova care să îi spună lui Balint: «Domn'e, ce faci tu nu e bine», pentru că… Cine? (n.r. Koljic, Gustavo?) Unde a jucat Koljic până să vină la Craiova? Mercenarii nu cred că… Ei vor să joace, să mai dea un gol… Nici Găman nu poate să îi spună lui Balint ceva și pe ton de scandal în vestiar. Nu se pune problema de așa ceva.

Balint a greșit că a mers la Craiova, asta e părerea mea. Eu i-am spus și lui. Pentru că e un club destul de greu, unde sunt destul de multe influențe colaterale. Rotaru este și el un om influențabil. E un Becali la o scară mai mică, din ce știu eu, deci e greu de lucrat acolo. Craiova e un club condus de un oraș, unde sunt fel și fel de tabere”, a declarat Dinu Gheorghe pentru ProSport.

SORIN CRĂCIUN

UEFA VA TESTA TRIBUNELE ÎN PICIOARE

UEFA a autorizat, miercuri, pentru un sezon locurile în picioare pe stadioane pentru competițiile europene în Franța, Germania și Anglia, o măsură cerută de multă vreme de asociațiile de suporteri, informează AFP. Dacă tribunele în picioare, loc de manifestare a emoțiilor și, totodată, mijloc de creștere a capacității stadionului, au fost desființate de instanța europeană după dramele de la Hillsborough (1989) și Furiani (1992), ele au revenit progresiv “în anumite competiții naționale”, a precizat UEFA într-un comunicat dat publicității.

Comitetul Executiv al UEFA a decis, miercuri, un program de observare a locurilor în picioare pe stadioane în timpul sezonului 2022/2023, limitat la cele trei țări care permit deja astfel de formule - Franța, Germania și Anglia -, în așteptarea unei eventuale extinderi.

“Obiectivul este evaluarea condițiilor în care tribunele în picioare pot fi reintroduse în competițiile UEFA în deplină siguranță”, a explicat instanța europeană. Securitatea tribunelor de două ori mai dense decât cu locuri pe scaune este în centrul preocupărilor după catastrofele de pe Hillsborough (97 morți în cursul meciului Nottingham Forest - Liverpool la Sheffield în 1989) și Furiani (19 morți la meciul Bastia - Olympique Marseille în 1992). “Este o victorie istorică pentru mișcarea suporterilor europeni. Salutăm evoluția UEFA spre o politică bazată pe fapte, ținând cont de nevoile și așteptările suporterilor activi”, a comentat Gregor Weinreich, membru în consiliul de administrație al FSE și coordonator al campaniei “Europe Wants to Stand” (“Europa vrea să se ridice”) lansată în 2019. (Agerpres)

Lasă un comentariu