CHINDIA L-A TRANSFERAT PE GRUBAC DE LA BOTOȘANI

Distribuie pe:

Clubul de fotbal Chindia Târgoviște a anunțat, marți, pe site-ul său oficial, transferul lui Sergej Grubac, jucător cu dublă cetățenie, muntenegreană și cipriotă, care a evoluat până acum la FC Botoșani.

“AFC Chindia Târgoviște anunță transferul lui Sergej Grubac (atacant, 22 ani), jucător muntenegrean care a mai evoluat la FC Botoșani, Chievo Verona și APOEL Nicosia. Grubac va îmbrăca tricoul cu numărul 14”, se menționează pe site-ul citat.

Noul atacant al grupării dâmbovițene a jucat în actuala ediție a Superligii în trei partide pentru FC Botoșani, de fiecare dată din postura de rezervă. În partea a doua a sezonului precedent, Sergej Grubac a fost tot rezervă, el strângând doar 38 de minute în trei meciuri.

Fotbalistul are în palmares un titlu de campion al Ciprului cu APOEL Nicosia, în sezonul 2017-2018.

HANDBAL: STEAUA BUCUREȘTI VA ÎNTÂLNI FERENCVAROS ÎN CUPA EHF

CSA Steaua București va întâlni echipa maghiară Ferencvaros TC Budapesta în turul al doilea preliminar al competiției masculine de handbal EHF European League, potrivit tragerii la sorți efectuate, marți, la Viena.

“Roș-albaștrii'“ vor juca prima manșă pe teren propriu, în data de 27 septembrie, returul fiind programat în deplasare, pe 4 octombrie.

Ferencvaros a trecut în primul tur preliminar de vicecampioana României, Minaur Baia Mare, cu o dublă victorie, 36-27 la Baia Mare și 38-22 la Budapesta.

În sezonul trecut, FTC a terminat pe locul 4 în campionatul Ungariei, după Pick Szeged, Telekom Veszprem și Balatonfuredi. (Agerpres)

Lasă un comentariu