HANDBALISTELE DE LA CSM TG. MUREȘ ÎNCEP SEZONUL!

Distribuie pe:

Se apropie cu pași repezi debutul în noul an competițional pentru cele două echipe de junioare ale clubului CSM Tg. Mureș.

Anul acesta, handbalistele mureșene vor participa în Campionatul Național de Handbal la două categorii de vârstă, junioare II, repartizate în grupa E și junioare III, repartizate în grupa K. Antrenorii Pop Laurențiu și Pop Daniel prevăd un sezon destul de dificil pentru echipele mureșene: “La junioare II va fi o adevărată provocare deoarece categoria de vârstă este de 2006-2007 și în lotul nostru avem doar o jucătoare de 2006. La junioare III vor fi foarte multe meciuri deoarece sunt multe echipe înscrise. Ne bucurăm că putem reprezenta orașul Tg. Mureș în aceste competiții și vă garantăm că o vom face la cel mai înalt nivel”.

Junioarele II încep competiția sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 13.00, cu un adevărat meci de foc în deplasare la Odorheiu Secuiesc. Junioarele III debutează acasă împotriva echipei LPS Bistrița, duminică, 18 septembrie, de la ora 12.00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale L. Rebreanu.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu