ROMÂNIA VA ÎNTÂLNI THAILANDA ÎN PLAY-OFF-UL GRUPEI MONDIALE I A CUPEI DAVIS

Distribuie pe:

România va întâlni Thailanda, în Play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, s-a stabilit, marți, la tragerea la sorți. România, care a fost cap de serie la tragerea la sorți, va juca în deplasare, cu Thailanda, întâlnirea urmând a avea loc la începutul lunii februarie, imediat după Australian Open 2023, în zilele de 3-4 sau 4-5 februarie. Echipa care va câștiga această partidă va juca în luna septembrie 2023, în Grupa Mondială I.

CINE VA ARBITRA FINLANDA - ROMÂNIA. BRIGADĂ DIN SPANIA LA PRIMUL MECI AL TRICOLORILOR DIN ACEASTĂ LUNĂ

România va evolua împotriva Finlandei la sfârșitul acestei săptămâni, iar partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania. UEFA a anunțat brigada de arbitri de la meciul pe care tricolorii îl vor disputa în Finlanda, la Helsinki, vineri, 23 septembrie. Partida va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani. Acesta va fi ajutat de conaționalii săi, Raúl Cabañero și Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania, conform frf.ro.

Arbitrul de centru, Carlos del Cerro Grande, este de profesie polițist și poartă ecusonul FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division.

ROMÂNIA A BIFAT O VICTORIE ȘI O ÎNFRÂNGERE LA TURNEUL INTERNAȚIONAL DIN MOLDOVA

În perioada 19-20 septembrie, naționala de futsal a României a participat la un turneu internațional în Republica Moldova, unde a disputat două meciuri. Rezultate: 19 septembrie / ROMÂNIA - UCRAINA 1-3, 20 septembrie / MOLDOVA - ROMÂNIA 3-5.

Prima reprezentativă de futsal a României va porni în această toamnă într-o nouă campanie de calificare la Cupa Mondială. Tricolorii vor evolua în Grupa a 8-a din Main Round, alături de Finlanda și Danemarca.

Programul meciurilor:

6 octombrie 2022 / ROMÂNIA - Danemarca,

11 octombrie 2022 / Finlanda - ROMÂNIA,

1 martie 2023 / ROMÂNIA - Finlanda,

5 martie 2023 / Danemarca - ROMÂNIA.

IRINA BEGU, JAQUELINE CRISTIAN ȘI ANA BOGDAN, ÎN PLINĂ ASCENSIUNE ÎN CLASAMENTUL WTA! SIMONA HALEP SE MENȚINE PE ACEEAȘI POZIȚIE

Dacă Simona Halep s-a menținut pe același loc în clasamentul WTA în această săptămână, alte românce au reușit să se ridice semnificativ în urma ultimelor turnee.

Irina Begu, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au înregistrat urcări spectaculoase în clasamentul WTA, dat publicității luni, unde Simona Halep se menține pe locul 9. Halep are 3.025 de puncte. Următoarea româncă din clasament este Irina Begu, care a urcat 11 locuri și este pe 33, după ce a câștigat Țiriac Foundation Trophy. Begu are 1.424 puncte.

Sorana Cîrstea, care a coborât de pe locul 38 pe 39, cu 1.300 de puncte. Semifinalistă la Portoroz, Ana Bogdan a urcat 11 locuri și se află pe 54, cu 982 de puncte. Invingătoare la turneul ITF de la le Neubourg, Jaqueline Cristian a urcat 19 locuri și este pe 68, cu 841 puncte.

În Top 100 se mai află și Elena Gabriela Ruse, care a urcat de pe 96 pe 94, cu 673 puncte. Primele poziții ale clasamentului sunt următoarele: 1. Iga Swiatek - 10.365 de puncte, Ons Jabeur - 5.090, 3. Anett Kontaveit - 4.300, Paula Badosa - 3.980, 5. Jessica Pegula - 3.501.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu