PILOȚII MUREȘENI CALCĂ PEDALA PÂNĂ LA PODEA PENTRU TITLU!

Distribuie pe:

Cu un avans de 10 puncte, perechea mureșeana Kovács - Neumann așteaptă cu nerăbdare cursa finală de săptămâna viitoare (7-9 octombrie).

Raliul târgumureșean nu a avut până acum nici un titlu de campion național absolut! Pentru a realiza acest lucru, cei doi trebuie să facă nu doar o cursă perfectă, ci și mașina trebuie să fie în stare bună.

“Pregătirea a început după ultima cursă. În primul rând mașina, are acum o configurație tehnică diferită. Am schimbat o mulțime de lucruri, inclusiv frânele, radiatorul, răcitorul de ulei și am pus o altă cutie de viteze. Mașina va primi, de asemenea, pneuri noi pentru a îmbunătăți aderența. În acest weekend, sâmbătă, voi avea un trackday în care voi mișca un pic mașina pentru a mă asigura că totul este în ordine. În ceea ce privește campionatul, cine mă urmărește știe că avem 10 puncte avans față de campionii de anul trecut. Fanii trebuie să mai știe că dacă vom reuși această performanță, va fi primul titlu național pentru Târgu Mureș la categoria raliuri. Revenind la cursă, trebuie să fim calmi și inteligenți în privința acestui mic avantaj”, a afirmat Levente Kovács. În competiție participă și familia Turzai, Dániel (tata) și Andreea (fiica), de asemenea aceștia sunt pe locul întâi la categoria I2 și au șanse reale la titlul național. Ultima etapă de campionat se va desfășura între 7-9 octombrie la Cluj.

SORIN CRĂCIUN

Lasă un comentariu