ISU MUREȘ la datorie

Distribuie pe:

Incendii

* Sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul orei 1.10, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Luduș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Sălcud. A fost dislocată la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului a fost afectat un perete al locuinței pe o suprafață de circa 4 mp. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului - efect termic.

* Sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul orei 6.00, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la groapa de gunoi, în municipiul Sighișoara. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 1 mp. Nu

s-au înregistrat victime surprinse de incendiu. Cauza probabilă a producerii incendiului - foc deschis.

* Tot sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul orei 12.30, pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Luduș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Cipăieni. A fost dislocat la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului - foc deschis

* Duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 2.30, pompierii militari din cadrul Detașamentul Sighișoara au intervenit pentru lichidarea unui incendiu ce a cuprins o încăpere de la nivelul unei locuințe situate în orașul Sighișoara, strada Mihai Viteazu. În urma incendiului au fost afectate elementele de mobilier situate în interiorul acesteia. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului - foc deschis.

Accidente rutiere

* Sâmbătă, 7 ianuarie, în jurul orei 8.30, asigurare măsuri PSI la accident rutier produs în localitatea Urmeniș. S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari din cadrul Punctul de lucru Râciu. A fost implicat un singur autoturism ieșit în decor, fără victime încarcerate.

* Duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 4.00 asigurare măsuri PSI la accident rutier produs în localitatea Gornești, strada Principală.

S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari din cadrul Detașamentul Reghin. A fost implicat un singur autoturism ieșit în decor fără victime, încarcerate. Persoanele implicate au refuzat transportul la spital.

* Tot duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 19.20, accident rutier produs în localitatea Măgherani, sens de mers către Sovata. S-au deplasat de urgență la locul solicitării pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Nirajului și pompierii militari din cadrul Detașamentul Târgu-Mureș. A fost implicat un singur autoturism ieșit din decor, iar în urma impactului au rezultat patru victime, două încarcerate, unu de cod roșu, trei de cod galben, preluate și transportate la spital de către echipajele medicale prezente la fața locului. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, pe toată durata intervenției. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor.

Compartiment Informare și Relații Publice

Locotenent CĂLUȘERI ALEXANDRA-MARIA - Purtător de cuvânt

Lasă un comentariu