Memoriile prințului Harry, cea mai rapidă carte de non-ficțiune vândută vreodată

Distribuie pe:

Volumul de memorii al prințului Harry, intitulat “Spare” (“Rezerva”), este cartea de non-ficțiune cea mai rapid vândută vreodată, a anunțat marți Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din edițiile hardcover, ebook și audio, relatează Reuters.

Sky News citează editura Penguin Random House care a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex “a depășit chiar și așteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărți care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Controversata autobiografie a prințului Harry, a cărei ediție în limba spaniolă a fost pusă din greșeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marți, numeroși cititori așteptând la coadă pentru a achiziționa un exemplar din ediția hardcover a volumului de memorii al ducelui de Sussex.

Cartea a atras atenția în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzațiile lansate de prințul Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, și fratelui său mai mare, prințul William. (Agerpres)

Lasă un comentariu