Zodiile și slăbiciunile lor

Distribuie pe:

Nu există om care să nu aibă slăbiciuni, iar multe dintre ele sunt influențate de zodia în care ne-am născut.

Chiar dacă fiecare dintre noi este unic, avem multe lucruri în comun, printre care și slăbiciunile specifice zodiei, pe care astrologica.ro ni le dezvăluie pentru a putea lupta cu ele.

Berbec - Ție îți place să domini, indiferent de situația în care te afli, iar această dorință s-ar putea să devină o problemă la un moment dat. În plus, ești nerăbdător și, din această cauză, ai tendința să iei decizii pripite. Încearcă să analizezi lucrurile la rece și multe dintre problemele tale se vor rezolva.

Taur - Ești o persoană destul de rigidă și nu prea îți plac schimbările. Dragostea pentru rutină te poate face, însă, să ratezi unele oportunități. Ai o slăbiciune pentru bani și vei lupta din greu pentru a-ți face o situație materială sigură.

Gemeni - Îți place să te concentrezi la mai multe lucruri în același timp, iar asta te faci să nu mai fii atent la detalii. Ești imprevizibil și urăști rutina. Ai o inteligență extraordinară, însă îți pierzi complet rațiunea în fața nimicurilor care îți ușurează viața.

Leu - Nu poți rezista complimentelor și vorbelor frumoase. Ești puternic, însă o persoană care știe să te flateze poate obține tot ce vrea de la tine. Mare atenție la cei care te lingușesc din interese meschine.

Fecioară - Atenția ta la detalii te face să pierzi din vedere imaginea de ansamblu, iar ceilalți vor observa asta. Ești ușor de manipulat, tot ce trebuie să facă cei din jur este să te piardă în detalii. Cunoscută de toată lumea este și slăbiciunea ta pentru curățenie, așa că îți dai seama că toată lumea știe cum să te scoată din sărite.

Balanță - Nu mai ai nicio putere când ți se pun în față mai multe opțiuni. Vei fi chinuit constant de dorința de a lua cea mai bună decizie, așa că trebuie să înveți să fii mai hotărât.

Scorpion - Te implici profund în orice situație și ai o slăbiciune pentru cauzele pierdute. Îți este foarte greu să treci peste relațiile eșuate și nu prea reușești să îți păstrezi obiectivitatea în astfel de situații.

Săgetător - Îți schimbi părerea și atitudinea de la o secundă la alta, iar pentru oamenii din jurul tău este destul de obositor. Slăbiciunea ta cea mai mare sunt călătoriile și ești capabil de orice să ajungi în locuri pe care nu le-ai mai văzut niciodată.

Capricorn - Ești o fire materialistă și ușor de impresionat, iar oamenii din jur se vor folosi de aceste slăbiciuni ale tale. Îți place să îți faci planuri pe termen lung și ești foarte interesat de obținerea succesului profesional.

Vărsător - Ești o persoană puternică și nu îți place să recunoști că ai greșit. Emoțiile sunt cea mai mare slăbiciune a ta și ai tendința de a fugi de ele. Dar, când le înfrunți, te simți cu adevărat liber.

Pești - Te victimizezi foarte tare și ai o dorință permanentă de a scăpa de realitate. Ești o fire naivă și ai tendința de a te încrede prea repede în oameni. Dacă nu înfrunți adevărul, cei din jur te vor evita ca pe o povară. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu