Ministerul Educației Continua programul „Euro 200” – finanțare pentru achiziționarea de calculatoare pentru elevi și studenți

Distribuie pe:

Ministerul Educației a pus în consultare publică un proiect de hotărâre cu privire la programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare. „A fost publicat, în vederea consultării publice, proiectul de hotărâre cu privire la programul «Euro 200» pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare.

Actualizăm specificațiile tehnice, dublăm venitul minim pe membru de familie (mai mic sau egal cu 500 de lei)”, a anunțat Ministerul Educației pe pagina de Facebook.

Ministerul Educație propune ca beneficiarii să fie persoane care îndeplinesc cumulative următoarele condiții: sunt elevi/studenți în învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani; au un venit brut pe membru de familie mai mic sau egal cu 500 lei.

Proiectul propune și o altă configurație minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziționarea cărora se acordă ajutor financiar. (Agerpres)

Lasă un comentariu