Batjocură și birocrație aberante pentru potențialii beneficiari ai cardului de subvenționare a energiei

Distribuie pe:

S-a ajuns exact în situația pe care o anticipam, în urmă cu câteva săptămâni, în faza elaborării ordonanței privind acordarea subvenției la energie pentru cei nevoiași.

În prezent, aproape 550.000 de români, care se califică pentru a primi cardul de energie cu 700 de lei, nu au primit încă respectivul card întrucât, susține ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, nu și-au clarificat situația locativă și autoritățile încă verifică circumstanțele în care se află fiecare beneficiar.

De asemenea, după cum recunoaște ministrul, “avem 303.000 beneficiari cărora le-am trimis înștiințări că au fost excluși din listă pentru că locuiesc împreună cu colocatari care au venitul de 2.000 de lei”.

Astfel, aproape jumătate dintre cei care s-ar cuveni să beneficieze de respectivele subvenții din fonduri europene, nu beneficiază și sunt blocați...

Această aberație birocratică și batjocură la adresa celor necăjiți continuă, deși guvernanții au fost preveniți repetat în acest sens prin luări de poziție în spațiul public!

Marius Pașcan

Lasă un comentariu