Dr. Theodora Benedek, membru al Colegiului American de Cardiologie

Distribuie pe:

Șefa Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Târgu Mureș, dr. Theodora Benedek, a primit, marți, titlul de “Fellow of the American College of Cardiology”, alăturându-se astfel echipei de profesioniști care și-a stabilit un angajament față de excelența în îngrijire, învățarea continuă și colaborarea pentru a îmbunătăți sănătatea inimii la nivel mondial.

Cunoscutul medic târgumureșean a postat, la scurt timp după primirea titlului un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook: “Am primit astăzi, în cadru festiv, titlul de «Fellow of the American College of Cardiology». O distincție rară, onorantă și motivantă. Am jurat să îmi dedic întreaga carieră pentru dezvoltarea cardiologiei, punând, în centrul preocupărilor profesionale, bolnavul cardiovascular. A fost o ceremonie frumoasă și emoționantă, un efort susținut, răsplătit cu maximă eleganță”.

Printre imaginile publicate de dr. Theodora Benedek se află și jurământul depus cu ocazia acceptării sale ca membru Colegiului American de Cardiologie: “Acceptând să devin membru în Colegiul American de Cardiologie, îmi reafirm angajamentul de a transforma îngrijirea cardiovasculară și de a îmbunătăți sănătatea inimii, cu pacienții în centrul a tot ceea ce fac. Îmi asum de bunăvoie responsabilitățile Fellowship-ului nostru de a urmări excelența în toate aspectele îngrijirii cardiovasculare și de a căuta o înțelegere și cunoștințe mai profunde. Voi întruchipa profesionalismul și idealul Fellowship-ului nostru de a lucra cu membrii echipei mele cardiovasculare, de a preda, de a învăța și de a împărtăși pentru a crea o lume în care inovația și cunoștințele optimizează îngrijirea cardiovasculară și rezultatele pacienților. Voi căuta cu sârguință ceea ce este încă necunoscut, voi împinge bariera în acele locuri unde poate fi mai multă lumină; Voi da liber din ceea ce găsesc și din ceea ce știu. Îmi asum aceste responsabilități cu sinceritate pe onoarea mea de membru al Colegiului American de Cardiologie”.

Redacția cotidianului “Cuvântul liber” îi adresează doamnei dr. Theodora Benedek sincere felicitări și multă putere de muncă. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu