Puzderie de medalii pentru mureșeni la Balcaniada de lupte

Distribuie pe:

Orașul Seres din Grecia a găzduit, zilele trecute, Campionatele Balcanice de lupte pentru juniorii cu vârsta sub 15 și sub 17 ani, competiție ce a reunit la întreceri peste 300 de sportivi din 13 țări. Din loturile naționale ale României au făcut parte mai mulți luptători de la 4 cluburi mureșene, care au reușit să cucerească în total 11 medalii. De la CSS Tg. Mureș, Nagy Istvan (categ. 52 kg) și Csipkes Balazs (110 kg) au obținut medaliile de aur, devenind campioni balcanici. Kelemen Mark a luat argintul la 53 kg, iar Yanis Man (41 kg) și Andrei Negura (51 kg) au cucerit medaliile de bronz. De la ACS BSG Tg. Mureș, Valeria Flocea a câștigat argintul la categoria 54 kg, iar David Metea (80 kg), Laurențiu Florea (44 kg) și Maxim Panus (38 kg) și-au adjudecat medaliile de bronz. De la CS Mureșul s-a remarcat Izabela Angela Pop, care a cucerit argintul la categoria 36 kg, Under 15, iar de la CSS Reghin, Darius Sas a obținut tot argintul, devenind și el vicecampion balcanic.

Derby mureșean câștigat de ACS Tg. Mureș

Runda a 7-a din play-out-ul Ligii a III-a de fotbal s-a desfășurat începând de vineri și până sâmbătă, 5-6 mai. În seria a 9-a, ACS Tg. Mureș, a dispus pe teren propriu, în derby-ul mureșean, de Avântul Reghin cu scorul de 3-2. Gazdele au punctat prin dubla lui Ciprian Gliga, marcând golul victoriei în minutul 90+6 (autor Csiki Norbert), până atunci reghinenii fiind la egalitate, prin reușitele lui Alexandru Roșca (din penalty) și juniorul Marian Șerbănați. În seria a 9-a, pe locul întâi a urcat ACS Tg. Mureș (cu 32 de puncte), urmată de Universitatea Alba Iulia (cu 31 de puncte), Viitorul Cluj (cu 29 de puncte), Avântul Reghin (cu 28 de puncte), CS Ocna Mureș (cu 21 de puncte) și Sănătatea Sevicii Publice Cluj-Napoca (tot cu 21 de puncte).

Unirea Ungheni, la barajul de promovare

Etapa a 7-a din play-off-ul Ligii a III-a de fotbal a fost programată vineri și sâmbătă, 5-6 mai. În seria a 9-a, Unirea Ungheni a învins Metalurgistul Cugir cu 2-0. Pe primul loc în seria a 9-a este Corvinul Hunedoara (cu 73 de puncte), urmată de Unirea Ungheni (cu 42 de puncte), Unirea Alba Iulia (cu 35 de puncte) și Metalurgistul Cugir (tot cu 35 de puncte). Cu două etape înainte de final, Unirea Ungheni și-a asigurat prezența la barajul pentru promovarea în eșalonul secund, având șapte puncte în plus față de urmăritoare. Runda a 8-a, penultima, se va desfășura în 13 mai.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu