Sântana de Mureș găzduiește finala concursului național “Ritm, dans, fantezie”

Distribuie pe:

Pentru a XII-a oară, județul Mureș are onoarea să găzduiască Concursul Național de dans “Ritm, dans, fantezie”, faza finală, organizat de Palatul Copiilor Târgu-Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

Deschiderea acestui eveniment de marcă va avea loc vineri, 26.05.2023, de la ora 17.00, în Sala de sport a comunei Sântana de Mureș.

Concursul se va desfășura pe parcursul a două zile, în care un număr de 1.300 de concurenți, reprezentând 19 județe și Republica Moldova, se vor lupta pentru titlul de campioni naționali. Sâmbătă, 27.05.2023, începând cu ora 8.30, se va desfășura concursul pe formații, battle și improvizație, iar duminică, 28.05.2023, ora 10.00 se va desfășura secțiunea solo/duo/trio. Partenerii acestui eveniment sunt: Primăria comunei Sântana de Mureș. Pentru trei zile, Mureșul va deveni capitala națională a dansului pentru elevi, iar principalele obiective turistice și culturale din zona noastră vor face ca toți acești copii să rămână cu o amintire deosebită. Publicul este așteptat să-și susțină favoriții, intrarea fiind liberă!

Lasă un comentariu