Accident rutier în Sântu

Distribuie pe:

Marți, în jurul orei 11.00, Detașamentul Reghin a intervenit cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD la un accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Sântu, drumul E 578. În accident au fost implicate 3 persoane, două dintre acestea (cod verde, respectiv cod galben medical) fiind preluate de echipajele medicale prezente la fața locului. (ISU Mureș)

Grav accident rutier cu victime în Sângeorgiu de Mureș

Marți după-amiază, în jurul orei 17.00, pompierii Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier pe strada Principală din localitatea Sângeorgiu de Mureș. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD C1 - Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Odată ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și două persoane, una dintre acestea necesitând intervenția echipajelor de descarcerare. Victima de sex masculin care a rămas încarcerată a fost extrasă de urgență din autoturism și a fost preluată în stare gravă (cod roșu medical) de echipajul SMURD C1. Celălalt conducător auto a fost evaluat la fața locului și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conform Poliției, accidentul, petrecut pe DN 15, la intersecția cu strada Constructorilor, a avut loc între două autoturisme conduse de doi bărbați, de 23 și 42 de ani, din Ernei și Sâncraiu de Mureș. Polițiștii au întocmit un dosar penal de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. (ISU Mureș și IPJ Mureș)

Lasă un comentariu