Certificat Product Stewardship pentru Azomureș!

Distribuie pe:

Fertilizers Europe - Asociația Europeană a Producătorilor de Îngrășăminte - a dezvoltat Programul Product Stewardship care stabilește cele mai înalte standarde globale în producția de îngrășăminte și susține și întărește tehnicile avansate de producție și procedurile de siguranță ale industriei în toată Europa.

Pentru a asigura respectarea acestor standarde, Fertilizers Europe obligă toate companiile membre să adopte și să implementeze programul de administrare a produselor împreună cu ghidurile de bune practici însoțitoare. Audituri regulate executate de terți sunt efectuate la fiecare trei ani pentru a verifica implementarea acestor practici.

Programul acoperă fiecare etapă a procesului de producție, inclusiv dezvoltarea produsului, aprovizionarea cu materii prime, fabricarea, distribuția și depozitarea îngrășămintelor, precum și activitățile de marketing și vânzările.

Anul acesta, auditul a fost finalizat cu succes, iar toți membrii Fertilizers Europe au îndeplinit cerințele. Felicitări echipei Azomureș care a coordonat procesul de audit! (sursa: Azomureș)

Lasă un comentariu