Davos: Multimiliardarii globaliști vor o lume numai a lor!

Distribuie pe:

Davos, locul unde se întâlnesc multimiliardarii globaliști, unde hotărăsc supunerea totală a oamenilor sub comanda lor (Anticriști) cum să trăiască în sărăcie, să renunțe la tot: religie, cultură, obiceiuri, bunuri materiale, familie, sex etc, acceptând viața de turmă condusă și subordonată total grupului restrâns care vor să-l elimine până și pe Dumnezeu. Scopul lor final este să extermine oamenii până în 2050, să-i reducă la cel mult un miliard prin războaie locale (vezi Ucraina), religioase, prin eliminarea sexelor (război total între ele) sub pretextul opririi creșterii temperaturii globale din cauza poluării mediului de către oameni și animale, motiv pentru care numărul lor trebuie redus la minimum, până în 2050, iar animalele până la dispariție.

În locul hranei tradiționale de origine animală oamenii se vor hrăni cu carne artificială, cu lăcuste, viermi și gândaci (gândacii din bucătărie delicatese în farfurie) și vegetale produse artificial. Energia obținută cu combustibili fosili, cărbuni, țiței, gaz metan va fi înlocuită cu energia verde obținută cu panouri fotovoltaice, cu ajutorul razelor solare și instalații eoliene acționate de forța vântului - energie care este de câteva ori mai scumpă decât cea tradițională pentru că depinde de existența razelor soarelui și de vânt.

De fapt, întrunirea anuală de la Davos a celor mai bogați oameni ai planetei Pământ are ca scop principal dominarea lumii, folosindu-se de creșterea încălzirii globale, care a ajuns în zilele noastre până la 42-50°C la umbră chiar și în Europa și să ningă în Deșertul African.

După ideile acestor “nebuni”, oprirea fenomenului de creștere a încălziri globale se poate realiza numai prin controlarea strictă (până la dispariție) a numărului de oameni și animale de pe pământ (în primul rând al animalelor), care poluează atmosfera cu bioxidul de carbon pe care îl produc oamenii prin activitatea lor de realizare a hranei și de activitățile social-economice și de deșeurile generate de acestea, iar animalele prin cantitatea mare de gaze și excremente toxice eliminate în atmosferă. În privința reducerii animalelor, reducerea e în plină desfășurare prin sacrificarea lor în masă, în urma apariției a tot felul de epidemii și a închiderii fermelor de porci, păsări, bovine, ovine.

Distrugând animalele și recoltele se reduce continuu cantitatea de hrană care a devenit insuficientă și mai ales distructivă pentru oameni datorită conținutului foarte mare de pesticide, de otrăvuri care provoacă boli incurabile (la oameni), mărind mortalitatea și în rândul tinerilor, care cad din picioare fără a mai putea fi adus la viață.

O altă cale foarte eficientă de reducere a populației este cea a controlării nașterilor prin generalizarea schimbării sexului încă din copilărie, încât tineri nu mai sunt interesați să aibă copii, nemaiștiind practic ce sunt de fapt, bărbați sau femei, inoculându-se în mintea lor că și bărbații pot naște și alăpta bebeluși. Olanda este țara în care aceste idei sunt generalizate. Prostituția și consumul de droguri sunt legalizate. Recent concursul feminin de Miss Olanda a fost câștigat de un bărbat.

O altă cale promovată de multimiliardarii globaliști întruniți la Davos, susținută și de neo-marxiștii lui Soros, e cea a producerii de viruși - epidemii fabricate în laboratoare care pe lângă faptul că omoară milioane de oameni este și principala sursă de venituri de zeci și zeci de miliarde de dolari și euro, din care aceștia plătesc acțiunile și propagandiști ce le susțin, la nivel internațional, ideile care atacă și combat, în special, religia ortodoxă, cultura și obiceiurile naționale, mai ales cele catalogate ca naționalist-patriotice.

Întrebarea este, cum au gândit înlocuirea oamenilor, credința în Dumnezeu?

Cu inteligența artificială, cu roboți care sub comanda “stăpânului”, a conducatorilor guvernelor, instituțiilor și firmelor, pot hotărî înlocuirea salariaților cu roboți prin care reduc cheltuielile, indiferent de activitate (chiar și în sănătate și învățământ). Mai mult, roboții nu cer majorări de salariu, nu protestează nici nu fac grevă sau manifestații.

Culmea “nebuniei” e că un adept al susținerii inteligenței artificiale a declarat la un post TV internațional (era convins) că nu peste mult timp robotul va putea fi programat să scrie o nouă Biblie care să răspundă tuturor religiilor (secretelor religioase) mai corect decât actuala Biblie sau Coranul, scrise și completate de oameni cu mii de ani în urmă. Cu alte cuvinte, vor să-L elimine pe Dumnezeu, să-L înlocuiască cu propria lor Biblie, cu propria lor gândire, voință prin care să-i subordoneze pe oameni, să-i manipuleze pentru realizarea întocmai a intereselor lor.

Suntem convinși că acești adepți (anticriști) nu vor reuși să-și aplice ideile cum vor ei, că Dumnezeu va interveni prin oameni luminându-le mintea pentru a opri de la dezastru lumea creată de El. Dumnezeu și-a sacrificat Fiul, pe Isus Hristos, pentru a mântui oamenii de păcatul făcut de Adam și Eva, pe care i-a izgonit din Rai, făcându-i muritori. Isus Hristos a fost răstignit pe cruce pentru a reda tuturor oamenilor viața veșnică. Suntem siguri că și acum Dumnezeu nu ne va părăsi, nu ne va lăsa în mâinile diavolului, ale anticriștilor, care vor să stăpânească lumea, și distrugerea ei pentru a demonstra că sunt atotputernici, lepădându-se de Cartea Sfântă, Biblia, de Dumnezeu care a făcut-o să existe în vecii vecilor.

În concluzie, aceste zile caniculare cu vijelii și furtuni care au loc pe tot globul, care distrug totul în calea lor, luând și viața multor oameni, să nu mai vorbim de pagubele materiale provocate de miliarde de dolari, sunt un semnal de avertizare pentru omenire și mai ales pentru cei care Îl neagă pe Dumnezeu și Cartea Sfântă.

Ioan Husar

Lasă un comentariu