Fotbal: FCSB revine pe primul loc după ce a învins-o pe Poli Iași 2-1 (1-0)

Distribuie pe:

FCSB a revenit pe primul loc în clasament după ce a învins-o pe Politehnica Iași cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul prin mijlocașul Ovidiu Popescu (44), cu un șut de la circa 20 de metri sub transversală. Popescu a jucat meciul cu numărul 200 în Superligă. Darius Olaru a majorat diferența (68), Florinel Coman furnizând assist-uri la ambele goluri. Golul de onoare al ieșenilor a fost înscris de Gabriel Vașvari (79), cu un șut de la peste 25 de metri. FCSB a avut și o bară (39), când portarul Ionuț Ailenei a respins în transversală mingea trimisă de Coman din lovitură liberă. Poli Iași a marcat prin Julian Marchioni (45+3), cu un șut din afara careului, dar golul a fost anulat pentru henț la Andrei Gheorghiță.

FCSB este singura echipă cu maximum de puncte (are un joc mai puțin, cel cu FC Hermannstadt fiind amânat). Poli Iași a suferit a cincea înfrângere, ultimele trei consecutive.

FC FCSB - Politehnica Iași 2-1 (1-0), Arena Națională - București

Au marcat: Ovidiu Popescu (44), Darius Olaru (68), respectiv Gabriel Vașvari (79).

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș); arbitri asistenți: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Stelian Slabu (Brașov); al patrulea oficial: Viorel Nicușor Flueran (Craiova)

Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați) - CCA, Ion Ion (București) - LPF (Agerpres)

Lasă un comentariu