Info Cultural

Distribuie pe:

* Filarmonica de Stat Târgu Mureș deschide stagiunea 2023-2024 cu o Gală Extraordinară de Operă și Operetă în data de 7 septembrie 2023. Orchestra Simfonică și Corul Mixt al Filarmonicii vor fi dirijate de Hermann Szabolcs, iar soliștii serii vor fi Narcisa Brumar (soprană) și Cristian Bălășescu (tenor).

Programul serii va conține uverturi, arii și coruri celebre din literatura de operă și operetă a compozitorilor P. Mascagni, G. Bizet, F. Cilea, G. Verdi, J. Strauss.

Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online pe site-ul Eventbook: https://eventbook.ro/.../bilete-gala-opereta-deschidere.. .

* Centrul educațional ITC Edusdem din Târgu Mureș (strada Ion Creangă nr.3) începe activitatea din luna septembrie cu 25 de cursuri și programe educaționale special concepute pentru copii, adolescenți și adulți.

Pentru mai multe informații: website-ul www.itcedustem.ro.

Centrul organizează, de asemenea, singurul curs de Etichetă, Bune Maniere și Protocol din județul Mureș, sub îndrumarea dnei Cosmina Pașcan, expert în comunicare, mass-media, relații publice. Printre temele abordate figurează: “7 ani de acasă - eticheta ca formă a normelor sociale - obiceiuri bune, obiceiuri proaste”; Țări și obiceiuri: Bunele maniere și rangul social; Cum servim masa în societate versus în mediul privat; Organizarea și aranjarea mesei; Formule de adresare, reguli de prezentare; Conversația sau Arta dialogului - exprimare și comunicare; Despre galanterie, cadouri și flori; Vizita - Între “Gazdă și Musafir” etc.

Durata cursului este de 2 luni - 8 ședințe de curs, în zilele de marți, între orele 16.30 și 18.30.

Detalii https://itcedustem.ro/curs-de-eticheta-bune-maniere-si...

#ITCEdustem #CursuriDeToamnă #targumures ##mureș

* Sâmbătă, 9 septembrie, orele 19-21, în Cetatea Medievală Târgu Mureș, Asociatia Divas organizează spectacolul “Libertate și pasiune - CARMEN” de Georges Bizet, evniment unic în România, cu ocazia celebrării a 100 de ani de la nașterea sopranei Maria Callas.

Categorii bilete sau invitații: zona V.I.P. - 150 lei (degustare vin, sesiune foto și autografe, D. V.D. cu spectacolul vizionat)

Acces general - 100 de lei. Reducere pensionari, elevi, studenți - 50 de lei.

Lasă un comentariu