Bărbat surprins cu 1 kilogram de droguri de mare risc și 300 de grame de cannabis, de polițiștii rutieri

Distribuie pe:

Tribunalul Mureș a emis, joi, un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat depistat în trafic de Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș în timp ce transporta cu mașina aproximativ 1 kilogram de droguri de mare risc, 3-CMC, cu efecte psiho-stimulante, și 300 de grame de cannabis.

“La data de 30 august a.c., în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, au depistat o persoană, având în autoturismul său aproximativ 1 kilogram de droguri de mare risc (3-CMC) și 300 de grame de cannabis, destinate comercializării. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a bărbatului bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc (...) În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Mureș, cu propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a arătat IPJ Mureș, într-un comunicat de presă.

Drogurile de mare risc 3-CMC conțin o substanță cunoscută și sub numele de catinonă și stimulează sistemul nervos central, fiind considerat un drog de sinteză foarte periculos. (Agerpres)

Lasă un comentariu