Victorie pentru România la tenis de masă

Distribuie pe:

Naționala feminină de tenis de masă a României, având-o în componență și pe târgumureșeanca Szõcs Bernadette, evoluează în grupa B a Campionatului European pe echipe, ce se desfășoară la Malmö, în Suedia, între 10-17 septembrie. Fetele, antrenate de Viorel Filimon , sunt în grupă cu Slovenia și Croația. Duminică, 10 septembrie, tricolorele au învins Croația, cu 3-0, iar luni, 11 septembrie, de la ora 17.00, au întâlnit Slovenia. Formația masculină a României, pregătită de Andrei Filimon și din care face parte și târgumureșeanul Szõcs Hunor - fratele lui Berni, joacă în grupa G, alături de Anglia și Norvegia.

Stejarii învinși la scor de Irlanda în debutul Cupei Mondiale

Naționala de rugby a României a fost surclasată, sâmbătă, la Bordeaux, de Irlanda, cu scorul de 82-8, într-un meci din cadrul Grupei B a Cupei Mondiale. Următorul joc al tricolorilor este programat la 17 septembrie, tot la Bordeaux, contra campioanei mondiale en-titre, Africa de Sud. Din grupă mai fac parte Scoția și Tonga, echipe pe care tricolorii le vor întâlni la Lille, în 30 septembrie, respectiv 8 octombrie.

Unirea Ungheni, lideră în campionat

Formația mureșeană Unirea Ungheni s-a impus, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, în fața echipei Academica Viitorul Cluj, într-un meci din cea de-a treia etapă a Ligii a III-a de fotbal, seria a 9-a. În urma acestei victorii, a treia consecutivă din acest debut de stagiune, Ungheniul a acumulat 9 puncte și ocupă prima poziție în clasamentul seriei. Tot vineri, ACS Tg. Mureș 1898 a fost învinsă, pe teren propriu, de Metalurgistul Cugir, cu 1-3. Târgumureșenii au bifat a treia înfrângere în actualul sezon.

Lasă un comentariu