Cum ne raportăm la depresie în funcție de zodie

Distribuie pe:

Depresia afectează milioane de oameni din întreaga lume, depreciindu-le calitatea vieții și starea de spirit.

Cum și în acest caz este mai ușor să previi decât să tratezi, astrologica.ro ne oferă o înțelegere mai bună a naturii noastre subtile, îndemnându-ne să abordăm depresia în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - În general, Berbecilor nu le este frică de singurătate și nu alunecă prea ușor în depresie. Cu toate acestea, este bine să își ia anumite măsuri de precauție, precum plimbările sau sportul în aer liber. De asemenea, își pot descărca energiile negative și eventualele porniri violente prin lovirea unui sac de box.

Taur - Pentru Tauri, depresia apare atunci când simt că le sunt puse în pericol siguranța personală sau patrimoniul. Pentru a evita depresia, Taurii trebuie să nu mai pună atât de mare preț pe valorile materiale și să caute mai mult valoarea în propriul interior. Ei se pot relaxa prin schimbarea decorului locuinței, acesta fiind, de fapt, un hobby al lor.

Gemeni - Gemenii simt o nevoie acută de a fi conectați din punct de vedere social, de a fi înconjurați de oameni în permanență. Pentru a nu cădea pradă depresiei, ei trebuie să își ocupe timpul cu activități de tipul cititului, al studiului intens, eventual reluarea unei facultăți la care au renunțat, însă reuniunile rămân cele mai eficiente.

Rac - Racii trebuie să renunțe la gânduri precum acelea că sunt ființele cele mai abandonate și lipsite de ajutor din lume. Dacă nu reușesc să scape de scenariile negative, numai terapia psihologică mai poate ține depresia la distanță.

Leu - În cazul Leilor, depresia poate fi ținută la distanță prin încuierea orgoliului propriu într-un sertar bine ascuns. Ei trebuie să recunoască atunci când au nevoie de ajutor și să fie capabili să îl ceară, atât pentru a vedea că nu sunt singuri, cât și pentru a accepta că nu sunt supraoameni.

Fecioară - Fecioarele trebuie să aibă activitate în permanență pentru a nu cădea în depresie. Voluntariatul în instituții în care se simt utile și în largul lor le va fi de mare ajutor. Totodată, ar trebui să renunțe la gândul că ele sunt responsabile pentru tot ceea ce se întâmplă în lume.

Balanță - Secretul antidepresiv pentru Balanțe constă în pozitivismul propriilor gânduri. Acestea se simt permanent ca la 20 de ani și nu prea acceptă trecerea timpului, însă conectarea la realitate le va scuti de multe neplăceri.

Scorpion - Dezamăgirile, pierderile, deziluziile sunt cele care aduc depresia în viața Scorpionilor. Pentru a o evita, ei trebuie să lase la o parte judecățile aspre asupra persoanelor din jur, mai ales când nu este cazul. De asemenea, ideal ar fi să nu trateze cu dramatism tot ceea ce îi înconjoară.

Săgetător - Ca să nu intre în depresie, de folos pentru Săgetători sunt cursurile, terapiile și cărțile despre cunoașterea personală. Deși se încred, în general, doar în forțele proprii, trebuie să accepte că nu sunt atotputernici și să ceară ajutor la nevoie.

Capricorn - Hazardul are rolul său în viața Capricornilor, deși țintele lor sunt grandioase. Ei au nevoie de adrenalină pentru a nu lăsa loc stărilor depresive. Totuși, ar trebui să se aplece mai des asupra introspecției, pentru a nu fi luați pe nepregătite de propriile lor trăiri.

Vărsător - Pentru Vărsători, lucrurile stau puțin diferit. Ei profită de starea de depresie pentru a face ceva util, astfel încât să aibă un câștig personal din această stare. În consecință, nu trebuie să piardă timpul, privind dintr-un fotoliu confortabil cum trece viața pe lângă el, ci să acționeze.

Pești - Idealurile Peștilor ating nivelul norilor. Însă, pentru a nu cădea în depresie, este neapărată nevoie ca uneori ei să coboare cu picioarele pe pământ, să se conecteze cu realitatea, după care își pot relua zborul până când viața iar îi trage de mânecă ... (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: depositphotos.com)

Lasă un comentariu