Prima prezentare din cadrul Salonului BookFest va fi a cărții jurnalistei Dorina Matiș

Distribuie pe:

Ne bucurăm să anunțăm faptul că prima prezentare de carte din cadrul Salonului BookFest din Târgu Mureș va fi cea a colegei noastre de breaslă, cunoscuta jurnalistă târgumureșeană Dorina Matiș, autoarea cărții “Îngerul meu, Gabriel - Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri”.

Cu toții ne dorim să atingem fericirea și pacea sufletească! Prin cărțile “Îngerul meu, Gabriel - Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri” (autor Maria-Dorina Matiș) și “Zi de zi, tot mai puternic” (autor Rodiana Józsa) vă propunem o cale eficientă și rapidă prin care să reaprindeți lumina din interiorul dumneavoastră, să vă regăsiți fericirea, împlinirea și bucuria vieții. Cei care sunt în căutarea unui impuls care să îi îndrume pe calea spre fericire, bucurie și abundență, pentru a-și regăsi forța și puterea de a iubi, sunt așteptați la o prezentare de excepție a celor două cărți, vineri, 29 septembrie 2023, de la ora 16.00, la Salonul de Carte BookFest Târgu Mureș, în foaierul Teatrului Național.

Cărțile “Îngerul meu, Gabriel - Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri” (autor Maria-Dorina Matiș, prefața Dumitru Constantin Dulcan) și “Zi de zi, tot mai puternic” (autor Rodiana Józsa) pot fi găsite la standul Editurii FarmaMedia Târgu Mureș, amenajat în cadrul BookFest.

“Îngerul meu, Gabriel - Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri” este o carte revoluționară bazată pe iertare. Vă ajută să vă regăsiți, să vă tratați cu blândețe și iubire, iar astfel să vă redescoperiți stima de sine și forța interioară. Vă oferă speranța fericirii și eliberarea de orice fel de suferință, conducându-vă mai aproape de miracolul ce aduce pace sufletească, împăcare și o viață împlinită. “Misiunea mea este să vă ajut să priviți viața dintr-o perspectivă pozitivă, să trăiți viața plenar, în bucurie și armonie, exact așa cum vă doriți. Îmi propun să vă ajut să (re)descoperiți că fericirea vine din interiorul dumneavoastră și că nimic din mediul exterior nu vă poate afecta, dacă nu îi permiteți. Prezint cazuri concrete ce demonstrează că iertarea pe care o oferim altora, de fapt, ne-o oferim nouă pentru a ne elibera. Așadar, vă ofer o metodă extrem de eficientă de vindecare a suferințelor generate de separare, fie din relații de iubire, fie în urma decesului cuiva drag, dar și cum putem depăși mult mai ușor trauma unui conflict. Veți vedea astfel că o minte senină nu e un dar de neglijat și că viața e o bucurie! Alăturați-vă personajelor din cartea “Îngerul meu, Gabriel”, care au preluat controlul asupra vieții, asupra fericirii și sănătății lor, beneficiind de experiența mea de hipnoterapeut”, a arătat autoarea cărții “Îngerul meu, Gabriel - Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri”, Maria-Dorina Matiș.

“Dintotdeauna am simțit chemarea pentru a scrie și am știut mereu, în adâncul sufletului, că într-o zi voi scrie o carte. Zi de zi, am purtat cu mine această dorință. Primele rânduri ale cărții aveau să se scrie în clipa în care am decis să privesc viața dintr-o altă perspectivă și mi-am ales un scop: să fac în această lume un loc mai bun, cu oameni mai fericiți. Prin dedicare, empatie și perseverență, să sprijin și să inspir, să ajut oamenii să se regăsească, să își descopere adevăratul potențial, să învețe să se iubească, pentru a putea oferi iubire mai departe. Să provoc un efect de domino al fericirii, al împlinirii și al iubirii.

Atunci am realizat că îndeplinirea scopului meu presupunea, înainte de toate, schimbarea mea personală. Rătăcisem prea mult timp. Îmi simțeam sufletul captiv și acest lucru mă împiedica să mă bucur de viață (…) Așadar, găsisem lumina din interiorul meu, dar nu știam că ea avea să mă conducă înapoi spre sufletul meu. Redefinirea mea a venit în urma redescoperirii de sine. Cartea “Zi de zi, tot mai puternic” vă conduce mai aproape de sufletul dvs., acolo unde veți găsi acea liniște și acel confort de unde să puteți privi viața dintr-o altă perspectivă, din perspectiva sufletului. Această carte este o călătorie prin iubire, ce are menirea de a conduce cititorul pe treptele evoluției spirituale, spre atingerea scopului suprem”, spune autoarea cărții “Zi de zi, tot mai puternic”, Rodiana Józsa.

Volumele celor două autoare târgumureșene, Maria-Dorina Matiș și Rodiana Józsa, au fost lansate în anul 2022 și au o mare trecere în rândul publicului, inclusiv la nivel internațional, fiind cărți de dezvoltare personală.

Jurnalista Maria-Dorina Matiș are 51 de ani, este cunoscută sub semnătura Dorina Matiș, are o experiență de 30 de ani în domeniu, este corespondent special AGERPRES din anul 2003. Cartea “Îngerul meu, Gabriel” are la bază experiența sa de hipnoterapeut, începând cu anul 2017, când a obținut certificarea în Hipnoză și Hipnoterapie din partea Asociației Europene pentru Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului, este Maestru Reiki, Maestru în Vindecarea cu Îngeri și practicant Karuna Reiki gradul I și II.

Autoarea cărții “Zi de zi, tot mai puternic”, Rodiana Józsa, are 34 de ani, s-a născut la Brașov, este medic rezident la Târgu Mureș în specializarea medicină fizică și de reabilitare. Rodiana este specializată în masaj, în Hipnoterapie Medicală și Terapia Subconștientului, fiind certificată și ca practicant Reiki Usui gradul II. De asemenea, Rodiana este o iubitoare a sportului, a făcut volei de performanță și Kendo (scrimă japoneză) timp de 15 ani, perioadă în care a participat la campionate naționale, europene și mondiale ca membră a lotului național de senioare, în anul 2015 obținând titlul de campioană națională și titlul de vicecampioană balcanică.

Lasă un comentariu