Nocturna Bibliotecilor 2023 la Biblioteca Județeană Mureș - BIBLIOTECA - SUNET - IMAGINE - CULOARE

Distribuie pe:

Vă invităm și în acest an să luați parte la evenimentul cultural național de activare nocturnă a bibliotecilor, la Biblioteca Județeană Mureș. Prezenta ediție se va desfășura sub genericul “Biblioteca-Sunet-Imagine-Culoare” și aduce o ofertă generoasă de activități pentru mureșenii de toate vârstele.

Astăzi, 29 septembrie, începând cu ora 16.00, biblioteca mureșeană își așteaptă cititorii (și nu numai) cu o mulțime de acțiuni, unele devenite tradiționale, altele reinventate și unele chiar noi, toate având ca scop cunoașterea complexității unei biblioteci, a colecțiilor sale, a beneficiilor lecturii și a rolului lor în dezvoltarea individului.

Biblioteca este un univers enciclopedic,

Biblioteca este SUNET-IMAGINE-CULOARE,

Biblioteca este CUNOAȘTERE!

Vă invităm să pătrundem împreună în lumea ei! Vă așteptăm cu activități interactive și atractive prin care vom cunoaște frumoasa lume a bibliotecii, bucurându-ne de cultura și oamenii județului nostru: Biblioteca vie - oameni-cărți din comunitatea mureșeană.

Human Library sau Biblioteca vie este un concept deja cunoscut care aduce cititorul față în față nu cu o carte tipărită, ci cu o “carte vie” - un OM care se lasă citit, descoperit pas cu pas prin întrebări directe, într-un format față-în-față.

Ediția din acest an se va desfășura sub genericul: “Raftul de sunet-imagine-culoare”.

Lasă un comentariu