Cum recunoaștem relațiile karmice

Distribuie pe:

Printre diferitele tipuri de relații de cuplu, psihoterapeuții susțin că cea karmică este una cu totul specială, funcționând pe baza principiului cauzei și efectului și fiind considerată necesară pentru creșterea personală.

Psihoterapeutul american Nia Williams, citat de clickpentrufemei.ro, afirmă că relația karmică aduce, de multe ori, provocări și lecții care ne ajută să ne înțelegem mai bine, să vindecăm rănile din trecut și să scăpăm de comportamentele negative.

Trecând prin aceste experiențe, avem ocazia să evoluăm și să ne dezvoltăm spiritual, dobândind înțelepciune și maturitate. Însă, pe de altă parte, aceste relații pot fi marcate de emoții foarte intense și conflicte, pot declanșa traume nerezolvate sau probleme pro-funde, ducând la durere emoțională și toxicitate. Expertul dezvăluie și câteva semne că ne aflăm într-o relație karmică și ce presupune aceasta.

Dragoste la prima vedere - Începutul unei relații karmice este brusc. Adesea, legătura cu partenerul este rapidă și intensă. De cele mai multe ori, este dragoste la prima vedere și apare o conexiune intensă, aproape electrică, de la început. Este o relație copleșitoare, însă care face dificilă rezistența în timp.

Scot la iveală probleme vechi, nerezolvate - Chiar dacă relațiile karmice sunt pasionale, ele pot deveni repetitive. Scot la suprafață multe dintre problemele din trecut care nu au fost rezolvate. Acestea pot declanșa conflicte repetitive și emoționale, menite să abordeze rănile din trecut pentru a le vindeca.

Dau tulburări emoționale - Relațiile karmice pot fi provocatoare din multe puncte de vedere. Acestea ne pot împinge să ne atingem potențialul și ne ajută să profităm la maximum de viață. Totuși, aceste relații pot fi intense din punct de vedere emoțional și sunt adesea însoțite de suișuri și coborâșuri extreme.

Provoacă partenerii - Partenerii unei relații karmice știu ce îl face pe celălalt fericit și încrezător cu adevărat, dar și ce îl enervează. Dacă partenerul tău știe ce butoane să apese pentru a obține o anumită reacție din partea ta și le folosește frecvent, atunci ar putea fi un semn că ești într-o relație karmică. Pe de altă parte, este dificil să rămâi într-o relație în care te afli în conflict constant cu celălalt.

Te ajută să evoluezi - Relațiile karmice vin adesea cu lecții de viață profunde. Ambii parteneri se pot confrunta cu traume din trecut care necesită vindecare. Aceste lecții sunt menite să îl ajute pe fiecare să evolueze. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație în urma căreia simți că ai avut de învățat niște lecții importante de viață este un alt semn că a fost vorba despre o relație karmică. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: freepik.com)

Lasă un comentariu