Am lansat Fondul ȘTIINȚESCU Mureș, ediția 6!

Distribuie pe:

Dragi profesori, elevi și cei pasionați de științe!

Suntem bucuroși să vă anunțăm cu mare entuziasm lansarea unei noi ediții ale Fondului Științescu Mureș, în care dorim să ne fiți alături! FONDUL ȘTIINȚESCU-MUREȘ este un program implementat de Fundația Comunitară Mureș în parteneriat cu Romanian-American Foundation și Federația Fundațiile Comunitare din România. Prin acest demers dorim să încurajăm pasiunea pentru științe în rândul copiilor, prin implicarea profesorilor, părinților, antreprenorilor și angajaților din companiile din județul Mureș interesați să transmită frumusețea științei către cei mai tineri membri ai comunității.

Suntem nerăbdători ca ediția 6, a programului să ne aducă noi profesori devotați și elevi cu entuziasm, care pot alege dintre cele 3 fonduri destinate diferitelor științe:

* Fondul Științescu Mureș 6.0 STEM (matematică, științele naturii, inginerie, informatică) / valoare fond 50.000 lei

* Fondul Științescu Mureș-Uniprest 3.0 pentru fizică / valoare fond 30.000 lei

* Fondul Științescu Mureș-Richter 4.0 pentru chimie /valoare fond 26.000 lei

Cum aplici?

Prima etapă va consta în depunerea unei scrisori de intenție, relevante, care să explice obiectivele, activitățile pe scurt și impactul proiectului, trimisă prin următorul formular: https://forms.gle/A9TzMeYU6VFE9t1t7

Etapa a 2-a va consta în înscrierea proiectelor prin intermediul unei cereri de finanțare care cuprinde: un formular de aplicare, un formular de buget și CV-ul coordonatorului de proiect, trimise prin pagina finantare.fcmures.org

Când ?

Ce facem noi prin Științescu?

Vom finanța proiecte care ajută copiii și tinerii să devină conștienți de prezența științelor ale naturii în fenomenele din viața de zi cu zi și mediul din jurul lor, le dezvoltă abilitățile de a identifica și rezolva problemele cu care se confruntă omenirea. În afară de finanțare, oferim celor interesați să deruleze astfel de proiecte instruire și consultanță pentru scrierea și implementarea proiectelor. Pentru a crea un adevărat ecosistem cu ajutorul lui Științescu, vă rugăm să răspândiți vestea lansării fondului fiecărui profesor care ar putea fi interesat.

Aplică acum!

Lasă un comentariu