CUPA “ ELLA KOVACS” DE LA LUDUȘ - EDIȚIA 2023 A FOST UN SUCCES

Distribuie pe:

A XVI-a ediție a Cupei “Ella Kovacs” la atletism, care a avut loc sâmbătă, 7 octombrie 2023, a fost un succes, atât în ceea ce privește numărul de participanți, cât și al numărului mare de premii acordate. (Cupe de aur, de argint și de bronz).

Au participat 200 de sportivi din următoarele localități: Luduș, Tg. Mureș, Sighișoara, Iclandu Mare, Miheșu de Câmpie, Bistrița, Beclean, Mediaș, Dragoș Vodă, Vișeul de Sus, Vișeul de Jos, Repedea și Cluj, copii născuți în anii 2012, 2011, 2010, 2009, 2007, 2005, însoțiți de profesorii lor de educație fizică.

La finalul competiției, doamna Ella Kovacs, multiplă campioană națională, europeană, mondială și olimpică la atletism, a declarat: “Am emoții la fiecare ediție, dar în acest an am avut și mai mari emoții, pentru că i-am invitat și au venit la Luduș colegele mele Maricica Puică, Violeta Beclea și colegii Ovidiu Tat, Gheorghe Ghipu, mari campioni europeni, mondiali și olimpici.

Ne-a bucurat prezența celor 200 de copii sportivi care au luat startul la ediția din acest an. Spre plăcerea inimii mele, mai mulți copii și juniori ludușeni au fost premiați.

Mulțumesc în mod deosebit domnului Raul Cocsis, principalul nostru sponsor, fără de care noi nu am fi putut organiza ediția din acest an.”

MIRCEA GHEBOREAN

Lasă un comentariu