„Bucurie la cutie!”, campanie de caritate la Zoo Târgu Mureș

Distribuie pe:

Asociația EduTExanunță încheierea unui protocol de colaborare cu administrația Grădinii Zoologice, care s-a alăturat campaniei Campania „Shoebox Mureș – Bucurie, la cutie!” deschide începând de marți, 7 noiembrie, un punct collector pentru cadourile destinate comunităților defavorizate din județul Mureș. Punctul de colectare al cadourilor, deschis la Grădina Zoologică, funcționează zilnic, între orele 9.00-16.00. Termenul limită de predare a cadourilor la punctul de colectare de la ZOO este data de 20 decembrie 2023.

Ce presupune „Shoebox Mureș -Bucurie, la cutie!”? Un cadou, ambalat într-o din cutie de carton, preferabil într-o cutie de pantofi:

• o cutie de carton (de pantofi);

• cadoul propriu-zis: obiecte vestimentare/de uz personal (produse de igienă personală/ încălțăminte/ jucării/ rechizite/ cărți, dulciuri;

• hârtie de ambalat/bandă adezivă pentru lipit/panglică de legat;

• pe ambalajul cutiei vă rugăm să notați: Acest cadou este pentru o FETIȚĂ/ un BĂIAT (după caz) și vârsta aproximativă a destinatarului (0-3 ani; 3-5 ani etc.) maxim până la 16 ani.

Vă rugăm:

• nu ambalați produse perisabile (fructe/legume/alimente etc.).

În interiorul cutiei recomandăm să scrieți destinatarului un mesaj sau poate fi realizat un desen cu tematică la liberă alegere.

Toți cei care doriți să transmiteți cadoul dvs. unui copil dintr-o zonă defavorizată a județului Mureș sau doriți să propuneți o zonă cu familii defavorizate ne puteți contacta la nr. de telefon/whatsapp: 0786/49.35.57 – Cosmina Pașcan, manager proiect.

CLAUDIA DUICU Președinte, AsociațiaEduTEx

Lasă un comentariu