Vasile Filimon, ales președinte al Organizației Seniorilor din PNL Mureș

Distribuie pe:

Vineri, 10 noiembrie, a avut loc conferința de alegeri a Organizației Seniorilor Liberali a Partidului Național Liberal Mureș.

Biroul Politic Județean al seniorilor liberali este condus de Vasile Filimon în calitate de președinte, alături de campioana Ella Kovacs și Vasile Fulger, aleși în funcția de prim-vicepreședinți.

În cadrul evenimentului, președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a avut un mesaj de mobilizare a întregii echipe a seniorilor liberali, mizând pe onorarea angajamentului dat în fața electoratului. “Urmează un an 2024 foarte dificil, pentru care noi trebuie să fim pregătiți și să venim cu mesaje serioase în fața mureșenilor. Anul viitor, vom merge în alegeri, ne vom bate pentru ceea ce noi reprezentăm noi ca partid și pentru mureșeni. Dar pentru asta e nevoie să dovedim, atât în partid, cât și în fața electoratului, că știm să ne onorăm angajamentul dat. 2024 este unul hotărâtor pentru România, deoarece noi trebuie să ținem această țară pe o axă a puterilor internaționale în care să nu se afle Rusia. Vreau să vă mulțumesc pentru mobilizare, este un moment important pentru PNL Mureș crearea acestei organizații de seniori numeroase și care dovedește seriozitate. Vă doresc succes în alegeri și în activitatea dumneavoastră”, a afirmat președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre.

În discursul său, președintele senorilor liberali mureșeni, Vasile Filimon a mizat pe experiența echipei pe care o conduce și modul în care aceasta se poate implica în comunitate. “Noi, seniorii, nu cerem niciodată foarte mult. Cerem să fim respectați și să ne fie recunoscută munca pe care o desfășurăm în partid și în comunitate. Avem cea mai mare experiență de viață pe care o punem în slujba comunităților din care facem parte. Avem destule de spus și suntem gata să oferim sprijinul nostru de câte ori ni se cere acest lucru.” a spus președintele ales al Organizației Seniorilor Liberali Mureș, Vasile Filimon.

Organizația seniorilor liberali a fost felicitată și de către președintele Organizației femeilor liberale Mureș, Mara Togănel: “Dragi colegi liberali, doresc să vă mulțumesc și să vă spun că Partidul Național Liberal ar fi un partid sărac dacă nu v-ar avea pe dumneavoastră, cei care reprezentați înțelepciunea, statornicia și seriozitatea. În ceea ce privește statutul seniorilor în societate, cred că demnitatea dumneavoastră poate fi protejată prin politici guvernamentale care să ofere stabilitate și siguranță, precum și de o Românie în care să nu simțiți că sunteți pe cont propriu, mai ales în momentele dificile. Este minima decență pe care se cade să o “întoarcem” celor cărora le datorăm existența noastră. Ne dorim să întărim contribuția dumneavoastră la forța echipei liberale mureșene. Îmi place să cred că PNL a știut mereu să vă valorizeze și să se sprijine pe dumneavoastră și împreună să muncim pentru viitorul copiilor noștri cu demnitate, încredere și unitate.”

Președintele PNL Târgu Mureș i-a asigurat pe seniorii liberali de susținere și i-a îndemnat să facă toate eforturile necesare pentru a promova valorile liberale în fața mureșenilor. “Dragi colegi, mă bucur să fiu alături de dumneavoastră aici și vă asigur de respectul meu și al echipei liberalilor târgumureșeni, pe care o conduc. Este mai important ca oricând să avem la Târgu Mureș o organizație de seniori puternică, care alături de toți colegii din PNL să contribuie la promovarea valorilor liberale în fața cetățenilor”, a spus președintele PNL Târgu Mureș, prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Organizația locală a seniorilor liberali a fost susținută și de către Marinel Florescu, secretarul general al organizației naționale a seniorilor liberali.”

Componența Biroului Politic Județean al Organizației Seniorilor Liberali a PNL Mureș: Președinte: Vasile Filimon; Prim-vicepreședinți: Ella Kovacs, Vasile Fulger; Secretar General: Aurelian Adam; Vicepreședinți: Leonard Cioca, Eva Pădurean, Vasile Cornea, Rozalia Almasan; Membri: Vasile Sugar, Teodor Belean, Aurel Negrea, Demeter Elisabeta, Ilie Ionescu.

Biroul de Presă al PNL Mureș

Lasă un comentariu