DECESE 

Distribuie pe:

Cu adâncă durere în suflete anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost iubita noastră mamă și bunică, Ing. Moldovan Sanda Veronica în vârstă de 80 de ani, născută Viciu. Născută pe 29 septembrie 1943 în refugiu la Sibiu, a absolvit Liceul Teoretic Unirea Târgu-Mureș și a urmat Facultatea de Inginerie electrotehnică din Cluj-Napoca. A revenit în orașul natal ca inginer la Combinatul Azomureș, apoi șef secție cablaj la Electromureș, vicepreședinte la UJCM Târgu-Mureș și apoi viceprimar al Municipiului Târgu-Mureș. După revoluție s-a reîntors la Electromureș unde a activat până la pensionare. S-a dedicat apoi creșterii celor 3 nepoate Anca, Mara și Oana. Toți cei care au cunoscut-o își pot lua rămas bun de la ea la ceremoniile de priveghi Vineri 24.11 după ora 18:00 la capela Bisericii de Piatră și înmormântare Sâmbătă 25.11, Cimitirul Bisericii de Piatră începând cu ora 10. Familia Moldovan Dragoș și Bogdan.

1 comentariu

  1. Virág György 25 decembrie, 2023 at 17:50 Răspunde

    Dragă Dragoș, Bogdan și familiile lor!
    Cu inima frântă am aflat doar astăzi despre trecerea la cele veșnice a celei care a fost mama și bunica Voastră iubitoare, MOLDOVAN SANDA VERONICA ( născută VICIU).
    Vă rog să-mi permiteți să-mi exprim sincerele mele condoleanțe în amintirea unei persoane, care mi-a fost colegă de muncă timp de 5 ani în cooperația meșteșugărească mureșeană. În calitatea sa de vicepreședinte a Uniunii Județene Mureș a Cooperativelor Meșteșugărești mi-a fost nu șefă, ci UN OM, numai cu litere mari, care și-a câștigat stima și aprecierea a peste 20 de mii de cooperatori meșteșugărești, și desigur nu numai.
    Păstrez cele mai frumoase amintiri a celei care se află deja printre cei drepți, Dumnezeul să o odihnească în pace!
    Virág György, Budapesta

Lasă un comentariu