34 misiuni de intervenție ale Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, în luna noiembrie 2023

Distribuie pe:

În luna noiembrie 2023, patrulele de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost la datorie, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în județul Mureș.

Direcționați prin 112, echipajele de jandarmi au intervenit în sprijinul populației în 16 cazuri de aplanare a conflictelor, 1 intervenție de salvare-evacuare, 2 cazuri de căutare persoane dispărute și în alte 15 alte situații, cum ar fi amenințări sau îndepărtarea animalelor sălbatice din zone rezidențiale.

Pe parcursul acestor misiuni, a fost identificat și reținut autorul unei infracțiuni și au fost sancționate 41 de încălcări ale normelor de conviețuire socială, cu avertismente sau amenzi în cuantum total de 5.800 lei.

Rămânem la datorie pentru prevenirea și combaterea evenimentelor negative, îndemnând cetățenii să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență - 112 în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasă un comentariu