Calendarul adoptării bugetului

Distribuie pe:

Birourile permanente reunite ale Senatului și Camerei Deputaților au stabilit, vineri, calendarul dezbaterii proiectelor de lege privind bugetul de stat și al asigurărilor sociale de stat pe 2024, votul final în plenul Parlamentului fiind programat pentru miercuri.

În acest sens, deputații și senatorii au putut depune amendamente la cele două proiecte de vineri seara până duminică la ora 14.00, iar luni, la ora 10.00, Birourile permanente reunite au stabilit timpii de dezbatere în comisiile de buget - finanțe.

De asemenea, începând de luni, ora 11.00 și până la ora 15.00 au avut loc ședințele comune ale comisiilor de specialitate pentru avizarea proiectelor de buget.

Luni, între 12.00 și 13.00, au avut loc dezbaterile generale asupra proiectelor de buget în comisiile de buget - finanțe, care vor elabora rapoartele pe fond.

Dezbaterile pe ordonatorii de credite în comisiile de buget - finanțe s-au desfășurat de luni, ora 16.00 până la finalizare, iar astăzi, la ora 18.00, se vor depune rapoartele asupra proiectelor de buget la Birourile permanente.

Ședința comună a Parlamentului pentru dezbaterea proiectelor de buget va începe marți, de la ora 20.00, urmând ca votul final să fie dat miercuri.

Guvernul a aprobat, joi seară, proiectele de lege privind bugetul de stat 2024 și bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

Lasă un comentariu