Minciuna, prefăcătoria, la loc de... cinste

Distribuie pe:

Motto: “Să știi că ceea ce pierde mai mult pe om nu e atât otrava stricăciunii lui, cât amestecul de minciună și adevăr, în care vrea să trăiască, împotriva legilor elementare ale vieții. Îngemănarea aceasta a minciunii cu adevărul constituie ceea ce în lumea formelor vii se cheamă un monstru și se știe că monștrii nu trăiesc. Spre cer nu se poate înălța decât adevărul. Minciunile cad la pământ - ale pământului fiind”.

Alexandru Vlahuță (1858-1919), scriitor, publicist

Dublul standard:

“Întrebări pe care niciun post media NU VREA să le pună guvernanților... sunt “deranjabile”!

1. “De ce Ucraina e îndreptățită să solicite recuperarea Crimeei și tot occidentul o sprijină iar România nu este îndreptățită să solicite recuperarea Basarabiei, a Bucovinei de Nord și a Bugeacului, iar patrioții care cer acest lucru sun puși la zid?

2. “De ce trupe americane pot invada și jefui Siria în acest moment, dar trupe rusești nu au voie să invadeze Ucraina?

3. “De ce trupele americane ce invadau Vietnam, Coreea, Irak, Siria, Afganistan, Libia, Iugoslavia, etc. se numesc eliberatoare, iar cele rusești se numesc “imperialiste”?

4. “De ce revolta maselor din Moldova e de condamnat, iar a celor din Georgia e de lăudat?

5. “De ce “revoluționarii de la București din 10 august 2018 erau buni, iar cei de la Paris, Roma, Berlin, Bruxelles etc. sunt răi?

6. “De ce Croația (țară de tranzit a emigranților spre Europa) e primită în Schengen și România (care nu are nici o legătură cu rutele de tranzit), NU?

7. “De ce ungurii, austriecii (și toate celelalte țări membre UE), beneficiază de avantajul de a merge în SUA fără viză chiar și în condițiile în care sunt pe față pro Rusia, iar românii mari pro americani, NU?

8. “De ce americanii au voie să vină în România fără viză, iar românii nu au voie să meargă în SUA fără viză???

9. “De ce legea dezincriminării abuzului în serviciu dată de Dragnea era rea, iar aceea lege dată de Ciucă e bună?

10. “De ce e firesc ca americanii să aibă rachete nucleare în toată Europa, dar e inaccesibil ca rușii să aibă în Belarus?

11. “De ce pentru agricultorii din Polonia, Ungaria, Bulgaria afectați de importurile masive de cereale din Ucraina, sunt ajutoare mari, iar pentru români cele mai mici?

12. “De ce subvențiile din UE pentru agricultorii din Franța, Germania, Italia, Polonia, etc. sunt de 2-3 ori mai mari decât subvențiile pentru agricultorii români?

13. “De ce polonezii și germanii au voie să dezvolte termocentrale pe cărbune, iar românii, NU???

14. “De ce în Austria, Germania, Franța și multe alte țări europene, corporațiile nu au voie să își transmită profiturile off shore-uri, iar În România au voie?

15. “De ce Schweighofer nu a avut voie să taie pădurile din Austria, dar a avut voie să taie pădurile din România???

16. “De ce Ungaria, Germania, etc. au voie să dezvolte relații economice puternice cu China, iar România nu are voie?

17. “De ce în România prețul la energie, mâncare, combustibili, etc. trebuie să fie la fel ca în UE, iar salariile și pensiile, ca în Africa?

18. “De ce pentru unii, mumă și pentru români mereu tot ciumă?

- răspunsul este simplu:

- PENTRU CĂ ACEST POPOR ESTE O MINUNE!

Doar o minune poate explica atâta toleranță la jaf, nedreptate, dispreț, ură și umilință...”

* “Ce ne-a adus 33 de ani de democrație? Foame, frig, frică, analfabeți funcționali cu diplome, sărăcie și pensii...speciale”.

General Gomoi Cristian Marian, Director la Departamentul Zero al SRI

Lasă un comentariu