Comedie la superlativ: “Totul e relativ” de Alan Ayckbourn, în regia lui Claudiu Goga

Distribuie pe:

Două cupluri, două etape diferite de viață, un numitor comun: infidelitatea. Atunci când comunicarea lasă de dorit și problemele inerente nu sunt tranșate la timp, relațiile conjugale pot derapa în cele mai imprevizibile, imposibile și irezistibile încurcături.

Greg, Ginny, Sheila și Philip nu se cunosc - în aparență -, dar niște fire invizibile se încâlcesc și le dau viața peste cap într-o încântătoare și inofensivă zi de vară. Ce se mai poate salva din situație, rămâne de văzut: iluzii plăcute în “beneficiul” aparențelor sau adevărul incomod în slujba adevărului? Este o relație de cuplu doar o convenție socială din ce în ce mai depășită sau are la bază un sentiment autentic de iubire și o încredere reciprocă?

Piesa lui Alan Ayckbourn mustește de cel mai bun umor britanic autentic, iar mesajul pe care încearcă să îl transmită pe ocolite este că putem să ne amuzăm și să luăm aminte, dar să nu încercăm acasă: deși totul e relativ, nota de plată poate fi usturătoare în cel mai concret mod posibil.

Regizorul Claudiu Goga revine la Compania “Liviu Rebreanu” (după succesul producției “Ivanov” de A.P. Cehov) cu un spectacol care e în egală măsură un semnal de alarmă și o veritabilă terapie prin râs.

Din distribuție fac parte actorii: Elena PUREA - Sheila, Dan RĂDULESCU - Philip, Alexandru-Andrei CHIRAN - Greg și Loredana DASCĂLU - Ginny.

Regia artistică și ilustrația muzicală îi aparțin lui Claudiu GOGA, scenografia a fost realizată de Iulia GHERGHESCU, traducerea textului e semnată de Irina VELCESCU, sufleor este Laura MOLDOVAN, iar regia tehnică este asigurată de Teodora CRĂCIUN.

Spectacolul are o durată de 1 oră și 30 minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Următoarea reprezentație va avea loc azi, 3 februarie, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Biletele și abonamentele flexibile pot fi achiziționate online de pe teatrunational.biletmaster.ro. Biletele și abonamentele flexibile în format fizic pot fi cumpărate la casieria de la Sala Mare a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00-19.00. Biletele vor putea fi achiziționate și începând cu o oră înaintea reprezentațiilor, la fața locului.

PR Marketing

Lasă un comentariu