Alți doi pietoni accidentați în Târgu Mureș

Distribuie pe:

Conform sintezei activității zilnice a Poliției Locale Târgu Mureș, marți, 6 februarie, alți doi pietoni au fost accidentați pe raza municipiului.

Este vorba despre un accident anunțat la ora 09.02 prin “112”, petrecut pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, după sensul giratoriu de la “Corina”, înspre ieșirea din oraș, unde o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Al doilea accident în care a fost implicat un pieton a fost anunțat, prin “112”, la ora 10.05 și s-a petrecut pe Bulevardul 22 Decembrie 1989, în apropierea pieței agro-alimentare. Se pare că în acest caz, pietonul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Reamintim că în luna ianuarie, în Târgu Mureș, au mai avut loc trei accidente în care au fost implicați pietoni, toate trei pe treceri de pietoni și care s-au soldat cu cinci victime, dintre care una, din păcate, a decedat. În două din aceste cazuri a fost vorba despre indisciplina pietonilor, care au traversat pe culoarea roșie a semaforului, iar într-un caz de neatenția conducătorului auto. 

Indisciplina pietonilor și cea a conducătorilor auto ar trebui mai des și mai aspru sancționată, poate așa se obișnuiesc, cu toții, să respecte regulile de circulație.

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu