Am distribuit primăvară, am cules zâmbete

Distribuie pe:

Activitățile derulate de polițiști de 1 Martie, devenite deja tradiție, au coincis și în acest an cu lansarea Campaniei “Distribuie primăvară, oferă speranță”!

Numeroase carduri-mărțișor au fost oferite mureșenilor, de către polițiștii de prevenire, pentru a fi distribuite mai departe către cei ce au nevoie de sprijinul nostru, nu doar în scop informativ, ci și în semn de întrajutorare.

Campania este coordonată de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, iar implementarea este susținută de polițiștii care interacționează cu cetățenii. De asemenea, un sprijin important în această inițiativă este oferit de Fundația Comunitară, Centrul de Prevenire a Violenței în Familie Târgu Mureș, D.G.A.S.P.C. Mureș, serviciile din comunitate destinate publicului și nu numai.

Activitățile din cadrul campaniei se vor derula în întregul județ, pe parcursul a 10 zile, respectiv 1-10 martie. 3.000 de carduri-mărțișor vor fi oferite în special mureșencelor și nu numai.

Printre mărțișoarele distribuite s-au aflat și cele confecționate manual de beneficiarii Asociației ,,Viața are sens” din Albești, la care polițiștii au organizat o activitate informativ-preventivă pe linia siguranței rutiere, în cursul lunii trecute.

În semn de mulțumire, aceștia au realizat din proprie inițiativă numeroase mărțișoare și le-au oferit polițiștilor pentru a le distribui mai departe, în trafic, de 1 Martie.

Urăm pe această cale tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară minunată, în siguranță și fără evenimente rutiere!

IPJ MUREȘ

Lasă un comentariu