La Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, Investiții în aplicațiile mobile și în serviciile digitale

Distribuie pe:

Pentru a veni în întâmpinarea tinerilor care intră astăzi în universități, obișnuiți cu o lume conectată la telefonul mobil, o lume în care își gestionează o mare parte din viață prin diverse aplicații digitale, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș continuă să-și sporească investițiile în aplicațiile mobile și în serviciile digitale. Se urmărește, astfel, ca studenții să devină mai implicați în viața universitară și, indirect, mai activi. Aplicația UMFStart este disponibilă în Google Play și App Store.

Noua aplicație mobilă, creată prin proiectele FDI 2022 și 2023 pe domeniul Internaționalizare, coordonate de prof. univ. dr. Angela Borda, se dorește să devină o normalitate în viața studențească din Târgu Mureș și să se dezvolte pentru a răspunde dezideratului de a fi la un “click” distanță de informația căutată, a informat Compartimentul Relații Publice al UMFST. (B.O.)

Lasă un comentariu