Astăzi, 2 aprilie, Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Matematică pentru clasele IX-XII

Distribuie pe:

Astăzi, 2 aprilie, de la ora 19, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, este programată deschiderea festivă a Olimpiadei de Matematică pentru clasele IX-XII.

La competiție vor participa 380 de elevi din toate județele țării, 42 de profesori însoțitori și 50 de profesori, membri ai Comisiei centrale. Probele de concurs se vor desfășura la Colegiul Național Pedagogic “Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș, am aflat de la prof. Irimie-Matei Camelia, inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație și purtător de cuvânt la Inspectoratul Școlar Județean Mureș.

“Este un context onorant pentru județul Mureș, pentru Inspectoratul Școlar Județean Mureș, să găzduiască, la Târgu-Mureș, Olimpiada Națională de Matematică pentru clasele IX-XII, manifestare prestigioasă în care elevii sunt chemați să dea măsura talentului și a cunoștințelor în științele exacte. Sperăm într-o bună desfășurare a acestei manifestări menită să așeze la loc de cinste învățământul mureșean. La această sărbătoare, în care etalarea talentului, a creativității și a perseverenței vor fi adevărații câștigători!”, a precizat prof. Paula-Maria DĂRĂBAN, inspector școlar general la IȘJ Mureș. (B.B.)

Lasă un comentariu