În parohia Grebenișu de Câmpie , protopopiatul Luduș - Ediția a treia a festivalului de pricesne “Iisuse al meu, prieten bun”

Distribuie pe:

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, la data de 31 martie 2024, Parohia Ortodoxă Grebenișu de Câmpie, păstorită de părintele Ionel-Adrian Suciu, protopopiatul Luduș, a organizat, începând cu ora 12.00, ediția a treia a festivalului de pricesne intitulat “Iisuse al meu, prieten bun”. Evenimentul artistic-duhovnicesc a fost prezentat și moderat de Mihai Nașca. Printre numeroșii credincioși prezenți la acest moment de suflet s-au aflat și reprezentanții autorității locale, primarul comunei Grebenișu de Câmpie, Ștefan Gojman, și viceprimarul Petru Moșneag.

Auzul celor prezenți a fost încântat de talentul și priceperea mai multor artiști: primele voci angelice au fost ale membrilor grupului de copii “Mugurași din Grebeniș”, coordonat de Bianca Pop, după care au urmat Teodora Suciu, Florina Oprea, Camelia Maxa, Ionel Botoș, Ovidiu Furnea și Ina Todoran, Bianca Dan, Robert Maier, Mădălina Rus, Raluca Focșan Bogătean, Maria Neag, Liviu Dascăl și Maria Păcurar, Ana-Georgeta și Narcisa Balla, Grupul Vocal “Theotokos”, coordonat de doamna preoteasă Cristina Suciu, și Angel Avram alături de Grupul Școlii Gimnaziale din Comuna Pogăceaua, domnia sa asigurând și sonorizarea evenimentului. (sursa și foto - facebook.com/reintregirea/locale)

Lasă un comentariu