La Târgu Mureș - Întâlnire de lucru cu președintele CNAS

Distribuie pe:

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Valeria Herdea, participă, azi, 10 aprilie, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții instituțiilor publice din domeniul sanitar din județul Mureș, care va avea loc de la ora 14, în Sala Mare a Palatului Administrativ.

Sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor, ai medicilor, ai mediului academic, organizații sindicale și patronale din domeniul sanitar, organizații de pacienți, societăți profesionale și reprezentanți ai sectorului privat.

“Printre principalele teme ale întâlnirii de lucru se vor regăsi asigurarea serviciilor medicale de bază la nivelul județului Mureș, analiza nevoilor de servicii medicale la nivelul județului Mureș, infrastructura de sănătate, accesibilitatea și acoperirea teritorială cu servicii medicale, excelență, cercetare și dezvoltare în domeniul sănătății, resursele umane în sănătate și colaborarea interinstituțională în domeniul sănătății la nivelul județului”, a declarat, pentru Radio România Târgu Mureș, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, Damian Samoilă. (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu