Ne scriu cititorii

Distribuie pe:

Vreau să informez opinia publică și toate autoritățile competente despre calvarul prin care trec, începând din 2018, pentru terenul care a fost al bunicului meu, teren situat pe strada Islazului nr. 2. Acesta a fost cumpărat de la Navratil Carol și Mike Olga, în anul 1952, cu contract de vânzare-cumpărare întocmit și semnat de mână, cum se proceda în acea vreme.

Pe acest teren au fost construite case, iar bunicul a înregistrat terenul și casa la Primăria Târgu Mureș pentru plata taxelor și impozitelor, acestea fiind plătite până în anul 2022.

În data de 12 decembrie 1989, terenul și casa au fost incluse în zona de demolare, iar în Cartea Funciară era trecut ca proprietar Statul Român.

După o săptămână a început revoluția, iar procedura nu a fost finalizată și nu am fost despăgubită. Precizez că subsemnata m-am născut la adresa menționată și acolo locuiesc și în prezent.

Pe motiv că nu s-a făcut întabularea, primăria, fără să se documenteze la fața locului, a deschis proces pentru a confisca terenul pe care locuiesc, în prezent, cu familia.

După ce am aflat de hoția primăriei, la îndemnul domnului viceprimar la care am fost în audiență în anul 2018, am înainta și eu un proces, pentru a-mi recupera terenul.

Spre surprinderea mea, decizia instanței a fost nefavorabilă (dosar 14085/320/2020), “verdict” pe care îl consider absolut injust și voi uza de toate căile prevăzute de lege pentru a mi se face dreptate.

Fodor Rozalia

Târgu Mureș, strada Islazului nr.2

Lasă un comentariu