Sorana-Timea Fărcaș, singura reprezentantă din județul Mureș în finala Festivalului Național Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți “Voices”

Distribuie pe:

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a admis 14 concurenți în finala Festivalului Național Concurs de Muzică Pop pentru Tineri și Studenți “Voices”, ediția a XII-a, care se va desfășura în perioada 11-12 mai.

Finaliștii la Secțiunea Case de Cultură Studențești sunt Lisa Banyai și Georgiana Zbutea, CCS Cluj-Napoca; Daria Mitea și Diana Dumitru, CCS Sibiu; Teodora Șițoiu, CCS Timișoara;

Sorana-Timea Fărcaș, CCS Târgu Mureș; Dariana-Ioana Jianu, CCS Pitești; Luz Milagros Șuteu și Mihai Șerbănescu, CCS Alba Iulia.

La Secțiunea Talente Locale, finaliștii sunt Maria Andrieș, studentă; Talida Boțan, elevă; Paul Berghean, student; Mădălina Frățilă, elevă și Maria Imbre, elevă.

Festivalul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și al Primăriei Municipiului Alba Iulia, prin Centrul Cultural Palatul Principilor, în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

(L.L.)

Lasă un comentariu