Misiunile Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș în perioada minivacanței

Distribuie pe:

În această minivacanță, pentru siguranța comunității, efective mărite din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost alături de cetățeni pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor ilegale. Dorim să mulțumim cetățenilor care au ales să se bucure de sărbători într-un mod responsabil.

Cu toate acestea, în perioada 1-6 mai a.c., pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, jandarmii au fost nevoiți să aplice 48 de sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, din care 29 de avertismente și 19 amenzi în valoare totală de 2.800 de lei, cu precădere pentru consumul de alcool în spații publice și apelarea în mod repetat la mila publicului. De asemenea, a fost constatată o infracțiune de furt dintr-un supermarket din Târgu Mureș.

Pentru că ne aflăm în perioada de prohibiție, pentru încălcarea OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, au fost constatate 55 de contravenții, fiind aplicate sancțiuni în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Rămânem la datorie și reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul echipajelor de Jandarmerie în cazul în care situația o impune!

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Lasă un comentariu