MULȚUMIM AUTORITĂȚILOR LOCALE ȘI TÂRGUMUREȘENILOR!

Distribuie pe:

Desfășurarea celei mai importante sărbători a orașului, „Zilele târgumureșene", ediția a XIX-a, în perioada 18 -24 mai 2015, s-a dovedit a fi o reușită pentru organizatori, ca și pentru toți cei implicați. Participarea locuitorilor orașului, turiști sau delegații oficiale din partea orașelor înfrățite cu municipiul Târgu-Mureș ne îndreptățește să considerăm că suita manifestărilor care au avut loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu", Piețele Teatrului și Trandafirilor, Teatrul de Vară și Parcul Municipal, s-a dovedit încununată de succes.

Intervenția promptă și decisă a organelor de ordine, măsurile de prevenire privind tulburarea ordinii și liniștii publice, angajate în toate zonele de desfășurare a evenimentelor, au făcut ca aceste manifestări să aibă parte de climatul necesar privind siguranța publică.

Primăria municipiului Târgu-Mureș adresează mulțumiri, în acest sens, Direcției Poliției Locale Târgu-Mureș, Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, Poliției municipiului Târgu-Mureș, Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureș, ISU Mureș, S.M.U.R.D., ca și tuturor celorlalte instituții implicate, pentru sprijinul acordat în organizarea manifestărilor. Nu în ultimul rând, mulțumiri tuturor sponsorilor care au susținut acțiunile organizate de municipalitate.

Tuturor celor care au contribuit la reușita acestei ediții a „Zilelor târgumureșene" le adresăm mulțumiri în numele locuitorilor municipiului, care s-au simțit și au petrecut bine în aceste zile. Ne exprimăm încrederea că vom colabora la fel de bine și în continuare, în interesul bunăstării municipiului Târgu-Mureș și pentru confortul locuitorilor săi.

Lasă un comentariu