Simona Halep a pierdut în sferturile de finală la Guangzhou - China

Distribuie pe:

Românca s-a înclinat în fața cehoaicei Denisa Allertova cu 4-6, 3-6, raportul dintre sferturile de finală fiind 9-3, dintre sferturile câștigate și cele pierdute de Simona Halep în 2015.

A fost o zi cu ghinion pentru Simona. Cea care a provocat surpriza a fost cehoaica Denisa 54 WTA. O jucătoare în vârstă de 22 de ani (mama sa este antrenoare de tenis), cea care învinsese doar o singură tenismană din Top 10. Este foarte înaltă și văzută drept una dintre viitoarele stele ale circuitului mondial. A fost un meci foarte solicitant din punct de vedere fizic, ambele jucătoare având probleme din cauza umezelii extreme din China. Cel care scrie este un simpatizant al tenisului și mai ales al Simonei, cunoscându-l bine pe tatăl Simonei, de când juca tenis. De multe ori venea în turneu la Târgu-Mureș. Simona era favorita turneului, dar a prins una din cele mai slabe zile.

Aceeași soartă a avut și Monica Niculescu, pierzând și ea în sferturile de finală la Guangzhou, învinsă de Yenina Wickmayer cu 6-2, 6-2.

Simona nu are timp de răgaz, pentru că de luni, 28 septembrie, a început al doilea turneu, tot în China, la Wuhan. Îi dorim succes Simonei.

Irina Begu, a jucat într-un turneu WTA internațional de la Seul, Coreea de Sud. După ce și-a surclasat toate adversarele, Irina a intrat în finală cu ucraineanca Șasnovici, pe care a învins-o cu 6-3, 6-1.

În urma marelui succes, Begu a primit o sumă frumoasă de 111.389 dolari, urcând pe locul al 26-lea, un salt uriaș în clasamentul WTA, în urma acestui succes. A plecat în China la turneul de la Wuhan, unde sunt și româncele Simona și Monica, aceasta jucând primul meci și trecând în turul doi.

 

Lasă un comentariu