Reuniunea tuturor claselor a XI-a (secția română) la jumătate de secol de la absolvire (1967-2017)

Distribuie pe:

Promoția anului 1967 a Școlii Medii Nr. 2 Reghin, clasa a XI-a B (diriginte Geller David) și a XI-a C (Gorcinschi Vera) Secția Real, cât și clasa a XI-a D (Jurian Alexandru) și a XI-a E (Friciu Teofil), Secția Umană, ne-am întâlnit după 50 de ani de la absolvire, într-un cadru jubiliar, la restaurantul Regun, într-o atmosferă de mare sărbătoare.

Ora de dirigenție, în lipsa profesorilor pedagogi, a fost suplinită de dl profesor, diriginte ad-hoc, Sárkany Ernõ. În această oră de dirigenție specială, cei care, din varii motive, au lipsit de la precedentele întâlniri, au luat cuvântul, povestind cu nostalgie cele mai importante evenimente din viața lor.

Am păstrat un moment de reculegere în memoria distinșilor pedagogi-diriginți și a unor colegi, dispăruți prematur.

Apoi, după pozele de grup (clase separat) a urmat cea finală, a tuturor claselor, ne-am îndreptat spre restaurantul Regun, unde a urmat o binemeritată destindere, multe povești de viață au continuat într-un cadru intim.

În memoria bunului meu amic DORIN BORDA, acum, la 2,5 de ani de la dispariție, un gând curat și întreaga recunoștință pentru bunăvoința de a consemna în paginile ziarului momentele emoționante de la întâlnirile anterioare.

P.S. Toți colegii am convenit ca în fiecare an, de acum încolo, să sărbătorim următoarele evenimente legate de absolvire.

Mulțumesc colegilor mei, Precup Valeria (Huza), Ilieș Gheorghe și Șulea Ioan, pentru impecabila organizare.

Lasă un comentariu