Dascăli mureșeni - CRISTIAN BUȘCU

Distribuie pe:

S-a născut la data de 18 februarie 1968 în municipiul Târgu-Mureș. A urmat cursurile Școlii Generale nr. 3 și ale Școlii cu program sportiv. În anul 1986 a absolvit cu diplomă de bacalaureat secția de matematică fizică din cadrul prestigiosului Liceu ,,Alexandru Papiu Ilarian". S-a îndreptat apoi spre Timișoara, unde a urmat cursurile Facultății de îmbunătățiri funciare din cadrul Universității de Vest.

După evenimentele din decembrie 1989 a plecat în Franța, unde timp de 3 luni a fost înrolat în Legiunea Străină. După întoarcerea în țară, a deschis la Târgu-Mureș o firmă în domeniul construcțiilor.

Cristian Bușcu s-a preocupat în continuare de perfecționarea sa profesională, absolvind în 2008 cu diplomă de licență Facultatea de matematică din cadrul Universității ,,Petru Maior" din Târgu-Mureș, unde în 2010 absolvă și un master în matematică, iar apoi în 2012 un master în management și marketing. A obținut titularizarea în învățământ la disciplina matematică cu media 9,80. În anul școlar 2013 - 2014 a predat la Liceul Tehnologic din Iernut, unde a avut un elev calificat la faza națională a concursului de matematică ,,Adolf Haimovici'". În anul școlar 2014-2015 a funcționat ca profesor de matematică la Liceul Tehnologic din Dumbrăvioara. Din anul 2015 profesorul Cristian Bușcu activează la Liceul tehnologic ,,Ioan Bojor" din Reghin.

Lasă un comentariu