22 - 26 august “Glasul roților de tren"... pe meleaguri transilvane

Distribuie pe:

CFR Călători oferă posibilitatea iubitorilor de natură, de istorie și de tradiții, să exploreze, în regim de croazieră pe uscat, cele mai frumoase meleaguri transilvane, pe un traseu feroviar de peste 600 de kilometri.

Pentru al doilea an consecutiv, Transilvania Train - primul tren turistic românesc - circulă pe ruta Brașov - Sighișoara - Mediaș - Alba Iulia - Sebeș - Sibiu - Făgăraș și retur, anunță reprezentanții Companiei. Programul cuprinde vizitarea a peste 20 de construcții fortificate, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, două concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului și două petreceri tradiționale.

“În toată această vacanță de poveste, trenul ocupă un loc central. Transilvania Train este chiar trenul copilăriei românilor, purtând nostalgia vacanțelor la bunici, gustând cu poftă din bucatele tradiționale, după explorări pe colinele Transilvaniei", sintetizează Cristi Pitulice, co-fondator Transilvania Train și managing partner Globe 365.

Călătorii (inclusiv turiști din Germania, Slovenia, Polonia și Olanda) au pornit la drum ieri dimineață, din gara Brașov, după ce, cu o seară înainte, au avut ocazia să se cunoască și să se destindă la petrecerea de deschidere. Programul a cuprins explorarea zonei săsești Haferland, cu impresionantele ei biserici fortificate, ziua încheindu-se cu o plimbare nocturnă pe străduțele Cetății Sighișoara.

Poftiți în vagoane! Aventura continuă!

Lasă un comentariu